Sezona Jarca do 21.01 - Znakovi Zodijaka koje bi mogla pratiti loša sreća

Sunce je 21. decembra ušlo u znak Jarca i označilo početak vladavine ovog znaka koje će trajati do 21. januara. 


U ovoj sezoni ćemo biti svjedoci mnogih događaja, jedan od njih je započeo zajedno sa valadavinom jarca, a to je konjukcija jupitera i Saturna u znaku Vodolije. Astrolozi otkrivaju da će za neke od znakova zodijaka ovaj period biti posebno težak i buran. 

Vodolija: Konjukcija Jupitera i Saturna koja se dešava u vašem znaku neće vam donijeti svijetlu perspektivu uprkos nadi i optimizmu koji vam uliva. u ovom periodu ćete se suočiti sa vlastitim sjenkama i strahovima, pa ćete morati da se posvetite čišćenju svoje duše. 



To bi moglo da vas podsjeti na stare rane i loša iskustva iz prošlosti. pun Mjesec koji će se dogoditi u znaku Raka će u vama probuditi duboke emocije koje ste dugo skrivali u sebi. Tek od februara bi stvari mogle krenuti na bolje za vas. Blizanci: Sunce u znaku Jarca će uticati na vašu kuću intimnih odnosa i transformacije. u ovom periodu ćete imati mnogo izazova u vašim emotivnim odnosima. 

Nećete biti svjesni svojih osjećanja, ali ni partnerovih. Progoniće vas osjećaj sumnje što može da vam oteža cijeli ovaj period. Trudite se da ostanete pribrani i smireni jer ćete samo na taj način uspjetida riješite probleme u kojima se budete našli. Iz poteškoća kroz koje budete prošli u ovom periodu ćete naučiti neke vrijedne lekcije. 



Vaga: Ovaj period će najbviše da utiče na vaše porodične i emotivne odnose. Postoji mogućnost da otkrijete neke tajne iz prošlosti koje nećete moći lako da oprostite. Samo uz pomoć iskrene i otvorene komunikacije ćete uspjeti da riješite sve nesporazume i konflikte u kojima se budete našli. 

Izbacite iz sebe sve emocije koje već dugo potiskujete u sebi, ali budite oprezni sa svojim riječima. Nemojte sebi dozvoliti da nikoga uvrijedite jer će vam to samo stvoriti dodatni teret. Kada sezona Jarca prođe, vas očekuje jedan bolji period. Dajte sebi priliku da raspetljate sve čvorove tajni i loše karme.

Pokreće Blogger.