Pomračenje Sunca i Mlad Mjeseca u Strijelcu 14.12. - Vage budite oprezne, Ribe opustite se

Ovo je poslednji mlad Mjesec koji će se pojaviti u ovoj godini i to 14.12. u znaku Strijelca. Ovaj mlad Mjesec se podudara sa pomračenjem Sunca i njihova energija bi mogla sve da nas uzdrma.


Mlad Mjesec donosi mnoge promjene i nove početke, a sa uporednim pomračenjem Sunca ta energija će se samo pojačati. Možete se osjećati veoma zbunjeno, ali prepustite se energiji da vas nosi i nemojte se plašiti. Pomračenje Sunca i Mlad Mjesec donose promjene za sve znakove zodijaka.

Nekima će biti lakše da se izbore nekima teže. Ovan: Energija pomračenja Sunca i mlad Mjesec mogu podići vaše snove u visine i potaknuti vašu dušu na nove težnje. Bićete spremni da se izborite sa svakim izazovom koji se nađe pred vama. Samo budite spontani i sve će vam ići od ruke. 



Bik: Možda će vam se činiti da vam se dešava previše promjena, znajte da uvijek možete da kontrolišete šta želite da promijenite. Po ovim mladim Mjesecom postavite čvrste granice kako u poslovnom tako i u ljubavnom životu i držite ih se čvrsto. 

Pažljivo odredite svoje prioritete i riješite se svega negativnog što drugi unose u vaš život. Blizanci: Ovaj mlad Mjesec će uticati na vaš ljubavni život. Vaše komunikacione vještine će biti ključne kako biste izbjegli nesporazume. Izbjegavajte svaku dramatičnu situaciju i držite oči širom otvorene. 



Rak: Budite spremni da promijenite neke svoje navike kako biste se riješili rutine. Ova nova energija će vam pomoći da se bolje fokusirate na svoje lične ciljeve. Lav: Ovo je idealno vrijeme da svoju oslobodite svoju kreativnost. Obratite pažnju na to koji je najbolji način da se izrazite i jednostavno krenite naprijed. 

Održite svoj pozitivan stav i sve će vam ići od ruke. Djevica: Energija mladom Mjeseca i pomračenja Sunca će zbunjujuće djelovati na vas. Najbolji način da se nosite sa ovom energijom jeste da je usmjerite na preuređivanje svog doma. Učinite svoj životni prostor ugodnijim i toplijim. 

Vaga: Budite oprezni sa svojim riječima jer sve što izgovorite može biti iskorišteno protiv vas. Neka vaše riječi budu samo vaše i neka idu vama u korist, a ne drugima. Budite otvoreni i pokušajte ostvariti bolju vezu sa ljudima koji vas okružuju. Škorpija: Vodite računa o svojim troškovima i ne trošite novac na nepotrebne stvari. 

Energija mladog Mjeseca će uticati na veše finansije, zato vodite računa o njima. Strijelac: Pomračenje Sunca i Mlad Mjesec će testirati vašu fleksibilnost. Nastavite da se mijenjate dokle god ne budete u potpunosti zadovoljni sami sa sobom. Vaš rast bi moga da nadahne i mnoge druge ljude. 

Jarac: Ovaj mlad Mjesec će vas podsjetiti na to da treba da usporite. Ne morate uvijek biti maksimalno produktivni i raditi cijeli dan. Cijenite ono što imate i iskoristite ovaj period da se odmorite i opustite. Vodolija: Pomračenje Sunca i mlad Mjesec će vam donijeti nestabilnu energiju. 

Ako osjetite da više ne možete dalje oslonite se na svoje prijatelje. Oni su uvijek tu za vas i uvijek su spremnji da vam pomognu. Trudite se da održavate te veze i da pronađete više istomišljenika na koje se možete osloniti. Ribe: Prestanite stalno da se trudite da kontrolišete situaciju. Opustite se malo i dozvolite da se stvari odvijaju same od sebe. Ako vam se jedna vrata zatvore, pogledajte oko sebe i pronaći ćete druga.

Pokreće Blogger.