Nisu svi preljubnici isti postoji čak 6 vrsta - Neki glume savršenog muža i oca, a imaju ljubavnicu

Neka istraživanja su pokazala da je prevara najčešći razlog raskida veza. Činjenica je da nije svaka afera ista, iako mnogi parovi uspiju da je prevaziđu. 


Neke prevare je daleko teže prebroditi i oprostiti, a stručnjaci ističu da nisu svi preljubnici isti i da ih postoji čak šest vrsta. Neki od njih prevare svog partnera slučajno kada popiju koju čašicu više, dok su drugi oni koji imaju dugogodišnje veze i pored svojih partnera. 

1. Kombinacija za jednu noć; Kombinacija za jednu noć se uglavnom smatra impulsivnom i neplaniranom. Na taj način, oni koji varaju, pokušavaju da podignu svoje samopouzdanje i da se riješe dosade i monotonije u vezi. 



Preljubnike nakon ovoga uglavnom muči krivica i oni gotovo uvijek ostaju u svojim vezama ili brakovima. 2. Oni koji izbjegavaju probleme; To je onaj čuveni tip koji kaže kako ne voli svoju ženu, ali je sa njom samo zbog djece. Oni sa jedne strane glume savršenog muža i oca, a sa druge strane imaju ljubavnicu sa kojom često prave planove za budućnost. 

Kod ovakvih preljubnika je velika šansa da će ona druga žena ostati praznih šaka. Ako mu na bilo koji način pokuša sugerisati da se odluči za jednu od njih dvije, on će to izbjegavati koliko god bude mogao. 3. Klasični ženskaroš; To je tipični zavodnik kojeg ni jedna žena nije uspjela da ukroti i zadovolji. 



Vole biti u centru pažnje, a žensku pažnju kupuju šarmom, ljepotom i često novcem. Za njih su žene samo recke na zidu i predmeti hvale u društvu. 4. Oni koji imaju tajnu vezu; On je često uspješan, cijenjen i kreće se u visokom društvu. Sve dok budete ćutale vaša veza će da traje i on će da vam pruži sigurnost koja vam je potrebna. 

Oni u brakove najčešće ulaze zbog statusa u društvu, pa oni u ljubavnici traže ono što im je potrebno, a što ne mogu da imaju sa svojom suprugom. 5. Romantična afera; Za ovu se može reći da je jedna od najopasnijih. Ovo je onaj tip koji rastura brakove i nanosi dugoročnu štetu. 

Razlozi da se "skrene sa puta" mogu biti problemi u braku, monotonija ili nešto slično. Treća strana pruža više od samog intimnog odnosa. Ona pruža duboku emocionalnu vezu i čini da se osoba osjeća živom, posebnom i potrebnom. Mnogi se čak odluče da napuste dugogodišnji brak kako bi pronašli duboke emocije sa svojim ljubavnikom. 

6. Zavisnost od intimnosti; Vaš partner može da vas voli najviše na svijetu, ali njegova želja za intimnošću može da bude veća od njihove odanosti. Oni čak i u braku nisu u stanju da nađu potpuno ispunjenje bez obzira koliko njihov partner ispunjava sve njihove fantazije, zbog čega se oni prepuštaju svojim nagonima i zadovoljavaju ih sa strane.

Pokreće Blogger.