Nemojte se plašiti napraviti prvi korak - 6 razloga zašto ne privlačite muškarca kakvog želite

Da li vam se veoma često dešava da ne privlačite u svoj život muškarce kakve biste željeli? Možda za to postoji dobar razlog. 


Možda imate loš odnos prema muškarcima pa time one prave u stvari odbijate od sebe. Možda se plašite da napravite prvi korak pa izgubite šansu da upoznate onog pravog kakvog biste htjele. Postoje mnogi razlozi zbog kojih ne privlačite muškarca kakvog želite u vaš život pa pokušajte to da promijenite.

1. Imate loš odnos prema muškarcima; Možda postoji nešto u vašem stavu što u startu odbija dobrog muškarca od vas. Ako imate stav da mrzite muški rod i da su svi muškarci idioti, nećete privući one pristojne. Mnoge zene zbog loših iskustava iz prethodnih veza diskriminišu sve muškarce, a ni jedan muškarac neće biti sa ženom koja generalno ima loše mišljenje o muškarcima. 



2. Mislite da muškarac treba da napravi prvi korak; Nemojte misliti da će se pravi muškarac pojaviti sam od sebe. Ako vam se neko sviđa nemojte se plašiti da napravite prvi korak. Kako muškarac da zna da vam se sviđa ako mu to ne pokažete. 

3. Suzdržane ste; Mnoge žene znaju biti veoma rezervisane i suzdržane na sastancima, pa muškarcima mogu biti dosadne. Nemojte da se plašite da se otvorite. Razgovarajte sa njim o svojim emocijama i nemojte se plašiti pokazati pravu sebe. 



Nemojte se plašiti da ćete negdje pogriješiti ili uraditi nešto pogrešno. Budite otvorene jer samo tako možete pokazati muškarcu pravu sebe i pokazati da ste drugačija od ostalih. 4. Previše razmišljate; Samo budite ženstvene i ne razmišljajte previše. 

Slijedite svoje emocije, ne maštajte, budite razigrani, flertujte, odajte žensku energiju. 5. Niste zadovoljni svojim životom; Ne trebate tražiti muškarca koji će da vas spasi jer niko vas ne može spasiti osim vas samih. Naučite voljeti sebe i svoj život i ako trebate nešto da promijenite učinite to. 

Bićete srećniji i počećete da privlačite muškarce sebi. 6. Previše ste fokusirani na fizički izgled; Mnoge žene smatraju da je fizički izgled muškarcima najvažniji. Fizički izgled jeste bitan, ali nije presudan. Mnogo je važnije da li će muškarac imati o čemu sa vama da razgovara. Ne možete samo ljepotom zadržati muškarca pored sebe.

Pokreće Blogger.