Ljubavna astro analiza za Januar: Šta mogu u ljubavi da očekuju Ovan, Bik i Blizanci

Šta mogu u ljubavi da očekuju Ovan, Bik i Blizanci. 


Ovan: Januar će biti idealan mjesec za ljubav. Kod osoba rođenih u znaku Ovna razum i emocije ne idu zajedno. Sredinom mjeseca postoji mogućnosd da slobodni Ovnovi upoznaju jednu veoma zanimljivu osobu preko nekog prijatelja ili člana porodice. 

Oni Ovnovi koji su u braku ili vezi bi mogli da dođu u iskušenje i da se upuste u aferu. Uvijek ćete biti u prijatnom društvu i flertovaćete gdje god se nađete. Samo budite oprezni da vam se to ne bi obilo o glavu. Sredinom mjeseca vaš partner bi mogao da pokaže nezadovoljstvo i da se naljuti na vas. 



Može čak pokazati ljubomoru, zato vodite računa da ne izazovete nepotrebne probleme. Bik: Bikovi će na svakom koraku imati priliku za flert. Samo budite oprezni i nemojte se upuštati ni u kakvu avanturu ako vam je stalo do vaše trenutne veze. 

Zbog svog ponašanja biste mogli da povrijedite svog partnera, pa čak i da izazovete ljubomoru i srdžbu. Oni Bikovi koji su slobodni će sredinom mjeseca imati malu romansu na poslu. Šarmiranje i flertovanje će u januaru biti vaša svakodnevnica. 



Oni Bikovi koji su u braku bi mogli imati nekih nesuglasica sa svojim partnerom, ali sve bi se moglo brzo riješiti. Važno je samo da razgovarate i nađete zajedničko rješenje. Blizanci: U vašem ljubavnom životu će vladati stabilnost i sigurnost. 

Neki pripadnici ovog znaka bi u januaru mogli stati na ludi kamen. Pitanje je samo trenutka kada ćete se otvoriti svom partneru i pokazati mu svoje emocije. Slobodnim Blizancima se stalno po glavi mota jedna osoba, a sredinom mjeseca bi mogli čuti vijesti o toj osobi koje bi vas mogle oraspoložiti. 

Bićete okruženi gomilom prijatelja i shvatićete da je prava sreća imati toliko pravih prijatelja oko sebe. Oni Blizanci koji su u vezi bi se mogli upustiti u aferu sa osobom koju su nedavno upoznali. Ne bi bilo dobro da se upuštate u tajnu vezu jer biste mogli da se razočarate.

Pokreće Blogger.