Ljubavna astro analiza do 27.12. - Rakovi budite oprezni sa osjećanjima, Blizanci budite strpljivi

Rakovi budite oprezni sa osjećanjima, Blizanci budite strpljivi 


Ovan: Ovnovi bi trebali više pažnje da posvete svojoj vezi i partneru jer bi u ovoj sedmici moglo doći do nekih nesuglasica. Trudite se da ne pokazujete ljubomoru jer bi to moglo samo dodatno da zakomplikuje situaciju. Suzdržite se od nepotrebnih riječi i djela. 

Bik: Bikovi će uživati u skladnoj energiji koja će biti usmjerena na romantičnu vezu. U ovom periodu će biti moguće vratiti harmoniju u vezu, upoznati zanimljive ljude i započeti ozbiljnu vezu. Biće ovo period u kome ćete samo da privlačite ljude sebi. 



Blizanci: Budite strpljivi i naučite kako da kontrolišete svoja osjećanja kako ne biste uništili povjerenje u vezi koje je već na tankom ledu. Postoji mogućnost da se posvađate sa svojim partnerom, što bi moglo da izazove neke dugoročne probleme u vezi. 

Oni koji su slobodni neka se prepuste sudbini i slušaju svoju intuiciju. Rak: Budite oprezni sa svojim osjećanjima kako ne biste povrijedili svog partnera zbog naglih promjena raspoloženja. Ljubav će u ovoj sedmici biti u drugom planu. 



Oni koji su slobodni će biti aktivni u potrazi za partnerom, a to bi im moglo izazvati nepotrebnu nervozu. Lav: Lavovi će biti veoma optimistični i biće u stanju da priznaju svoje greške kako bi održali svoju vezu sa partnerom. Oni koji su slobodni će da ostvare neka veoma lijepa poznanstva, a nekima bi se mogla pružiti veoma lijepa prilika za ozbiljnu vezu.

Budite otvoreni i spremni na razgovor kako biste osvojili srce osobe koja vam se sviđa. Djevica: Djevice ne bi trebale da očajavaju ako njihova veza ne uspije. Ove sedmice ćete biti veoma zauzeti nekim drugim stvarima i nećete imati vremena za ljubav i romantične sastanke. 

One Djevice koje su u vezi bi trebale da rade na jačanju svoje veze, ali i veze sa porodicom. Vaga: Vage će imati mnogo razumijevanja za svog partnera i moći će bez poteškoća da riješe neke probleme koji se pojave. Nemojte propustiti priliku da praznike provedete u harmoniji i ljubavi. 

Slobodne Vage će dobiti priliku da upoznaju jednu veoma zanimljivu osobu. Škorpija: Ako prestanete da se brinete oko sitnica, moći ćete da se nosite sa svakim problemom koji vam se nađe na putu. Fokusirajte se na pozitivne misli kako biste došli do promijena koje su vam potrebne i izgradili odnos sa voljenim osobama. 

Strijelac: Strijelčevima bi se ove sedmice život mogao promijeniti na bolje, ako budu slušali svoj unutrašnji glas. Intuicija će vam pomoći da zaobiđete sve probleme na koje bi mogli naići. Slobodni Strijelčevi bi trebali da odgode potragu za partnerom za neki povoljniji period. 

Jarac: Oslonite se na svoju sudbinu i nemojte pokušavati promijeniti ono na šta ne možete uticati. Trudite se da ne budete sumnjičavi i razdražljivi kako ne biste doveli u pitanje svoju vezu. Trudite se da ne izazivate sukob i budite oprezni sa svojim riječima. 

Vodolija: Vodolije bi krajem sedmice mogle da pronađu sreću u svom ličnom životu. Ovo će biti povoljan period za jačanje poodičnih veza i odnosa, kao i za pronalaženje novih partnera. Budite pozitivni kako biste privukli pažnju osobe koja vam se sviđa. 

Provodite više vremena sa porodicom. Ribe: Kako bi održali harmoniju i mir u svojoj vezi, trudite se da saslušate svog partnera i pomognete mu kao ima problem. Slobodne Ribe bi trebale biti oprezne i pažljive. Slušajte svoj unutrašnji glas kako bi izbjegli neugodna poznanstva.

Pokreće Blogger.