Razveo sam se i napravio ozbiljnu grešku - Ljubavnice neće raditi stvari koje vaša žena radi za vas

Moja supruga i ja smo bili istih godina, oboje smo napunili 43. ali za muškarce su ove godine predstavljale novu mlaost, dok su za žene značile starost, samoći i zajedljivost. 


Moja supruga i ja već neko vrijeme nismo imali zadovoljavajući odnos. Postala je veoma razdraživa i uvijek je imala nešto da mi prigovori. Volio sam svoju suprugu i mislio sam da je to prolazna faza, dok nisam upoznao svoju tadašnju ljubavnicu. 

Između nas su se istog momenta javile jake emocije i upustio sam se u aferu sa drugom ženom. Iako smo provodili zajedni dva do tri sata između nas se razvila veoma jaka veza. Bila je potpuna suprotnost od moje žene i nikada mi ništa nije prigovorila. 



Mojoj ženi je smetalo sve kod mene. Kako jedem, kako spavam, gdje ostavljam čarape, imao sam ponekad osjećaj ja joj smetam ja u kući. Pored svoje ljubavnice sam se ponovo osjetio kao čovjek vrijedan poštovanja. Odlučio sam se da neću više tolerisati ponašanje svoje supruge i zatražio sam razvod. 

Prihvatila je da se razvedemo bez ikakvih problema, a ja sam napustio našu zajedničku kuću samo sa jednim koferom svojih ličnih stvari. Uputio sam se kod svoje ljubavnice sav srećan i usput joj kupio cvijeće, ali čim sam došao primjetio sam da nešto nije u rdu. 



Nije mi trčala u zadrljaj niti je pokazivala pretjeranu sreću zbog mog razvoda. Rekao sam joj kako bih želio preko vikenda da ostanem kod nje, a od ponedeljka bih počeo sebi da tražim stan. Te noći je sve nekako bilo čudno, čak nismo ni spavali u istom krevetu, ona je otišla da spava u dnevnu sobu. 

Ujutro me probudila i rekla mi da je kupila oglase i da idem da tražim stan. Rekla mi je kako je navikla godinama da živi sama i da ne želi da ima nekoga iza koga će morati da čisti i sklanja. Rekla mi je da odem prije nego što se njena kćerka vrati jer ne želi da me zatekne u kući. 

Ostao sam zbunjen i iznenađen. Nisam očekivao da će se stvari ovako razvijati. Mislio sam da će biti srećna što sam napokon slobodan i što možemo da planiramo zajedničku budućnost. Ostao sam sam u svojim četrdesetim, bez žene i bez ljubavnice. 

Tada sam shvatio šta je sve moja žena radila za mene i da neke stvari nisam znao da cijenim. Moja žena me uvijek čekala sa spremljenim ručkom, bez obzira da li je bila ljuta na mene ili ne. Uvijek mi je obezbjedila čisto i ispeglano odijelo i uvijek je bila pored mene kada god mi je trebala. 

Tek kada sam ostao bez svoje žene shvatio sam šta sam izgubio i šta sve ljubavnice nikada neće raditi za vas. Jer njima ne treba neko za kim će da čiste i spremaju. One su navikle da žive same i da se povremeno viđaju sa svojim ljubavnikom bez ikakvih većih obaveza.

Pokreće Blogger.