Zamjenio sam mlađu ženu sa starijom i oduševio se: Istina je sve što kažu za zrele žene

Njoj je bilo 50, a meni 26. Bila je tetka moje supruge što je samo po sebi bilo loše. Znao sam da se upuštam u opasne vode, ali nisam se želio povući. Sve je započelo bezazlenim flertom na društvenim mrežama, što je kasnije dovelo do razmjenjivanje slika i vrućih poruka. 


Tada je sve postalo uzbudljivije. Pitao sam se da li ona zaista želi da ostvari sve moje želje o kojima smo razgovarali i da li je spremna srušiti porodični ugled zbog zadovoljstva. Bili smo na jednoj svadbi, sjedila je pored mene i izgledala kao boginja. Bila je prekrasna, zrela i iskusna žena. 

Zamišljao sam kakav je osjećaj dodirnuti njenu kožu i poljubiti njene usne. Htio sam biti jedan od onih mladih muškaraca koji vode ljubav sa starijom ženom. Želio sam od nje naučiti stvari kojima me moja mlada supruga ne bi mogla naučiti. Odvažio sam se, stavio ruku oko njenog struka i upitao je da se uslikamo. 



Nasmijala se i odmah sam znao da je spremna ići do kraja samnom kroz ovu igru. "Čekaj me" šapnula mi je. Nisam znao kuda ovo vodi, ali čekanje me je uzbudilo. Shvatio sam da nema smisla pokušavati zaustaviti želje. Kroz par minuta stigla mi je poruka. Pozvala me je da dođem u njenu sobu. 

Trebalo mi je mnogo snage da se ponašam normalno. Napustio sam salu i uputio se ka njenoj sobi. Otvorio sam vrata, a ona me čekala u uskoj crnoj haljini sa čašom vina u ruci. Spustila je čašu i privukla me ka sebi. Naše usne su se spojile, a ruke dodirivale po cijelo tijelu. 



Utapali smo se jedno u drugi, to je bila požuda koja će da traje. Otvorila mi je nove horizonte užitka zbog kojih se uvijek želite vraćati po još. Naši zajednički trenutci su bili kao iz bajke, puni strasti. Prošla je godina dana od toga, a nas dvoje smo još uvijek u ljubavnoj vezi. 

Još uvijek nismo izgubili želju jedno za drugim. Ovo je zanimljivo iskustvo za nas oboje, jer smo prvi put prešli granice koje nam je postavilo društvo. Siguran sam da nas ništa neće spriječiti u istraživanju novih mogućnosti. Jednom se živi i ne treba ništa propuštati.

Pokreće Blogger.