Priča nevjerne žene - Volim svog muža, a još uvijek sam zaljubljena u bivšeg

Udata sam za muškarca kojeg jako volim, ali osjećanja za bivšim još uvijek u potpunosti nisu nestala. Ova situacija mi uzrokuje mnogo pomješanih emocija i problema. 


Sa svojim suprugom imam dvoje djece. Udala sam se za svog supruga veoma brzo nakon što sam prekinula vezu sa svojim bivšim kojeg sam mnogo voljela. Veza sa mojim bivšim nije bila tako epska kao u romanima. Znao je biti grub prema meni i često smo se svađali, ali sam mu se uvijek vraćala. 

Živimo u malom gradu u kome se svi znaju. Njegov sin ide u istu školu u koju idu i moja djeca, pa se veoma često srećemo. Mnogo češće nego što bih željela da ga srećem. Sa njegovom suprugom se redovno srećem na roditeljskim sastancima. Pokušavam da budem ljubazna prema njoj, ali je u stvari ne podnosim. Vjerovatno je divna osoba, ali živi sa njim, pa je zbog toga ne volim. Pokušavala sam da ga zaboravim i da ga izbacim iz svoje glave, ali jednostavno ne mogu da ga zaboravim. I dalje ga volim iako to ne želim da prižnam sebi. 

Svaki put kada ga vidim srce mi zaigra i pojave mi se leptirići u stomaku i uvijek se trudim da sakrijem ta svoja osjećanja. Volim svog supruga, ali izgleda da još uvijek volim svog bivšeg. Moj suprug je više nego dobar čovjek, on je moj najbolji prijatelj, moja druga polovina, otac naše djece, ali njegova ljubav mi ne može pomoći da zaboravim na bivšeg. Kada se nađem sa svojim bivšim obično odemo na naše omiljeno mjesto. Nepodnošljivo ga želim i ne mogu se oduprijeti želji da spavam sa njim. Sa suprugom ne osjećam takvu želju, ne zna da me zavede pogledom i poljupcem i da učini da poludim za njim. Ne osjećam se toliko potrebnom i poželjnom. 

Već nekoliko godina traje ova moja agonija. Ponekad poželim sve priznati suprugu, ali se plašim njegove reakcije. Bojim se da bi to moglo da upropasti našu porodicu. Mrzim sebe zbog toga što varam svoga muža i nadam se da ću jednog dana uspjeti da izbacim svog bivšeg iz glave i da ću u potpunosti pobjediti svoju strast prema njemu.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.