Nije bitna atraktivnost, već je bitna podrška - Kriterijumi po kojima muškarci sebi biraju suprugu

Muškarci su vizualna bića i fizički izgled žene je prvo što će ih privući, ali kako vrijeme prolazi stvari se mjenjaju, naročito ako se radi o ozbiljnoj vezi. Veoma im je važno  da imaju osjećaj da su potrebni. 


Njima je važno da im je supruga podrška dok se brinu o njoj i porodici. Koje su to stvari koje muškarca navedu da postavi sudbonosno pitanje? Mnogim muškarcima nije bitno da li je njihova partnerka izrazito privlačna i atraktivna, nije im bitno da li je njihova partnerka zvijer u kravetu. 

Svaki muškarac želi ženu koja bi ga mogla učiniti boljim čovjekom. Oni imaju potrebu da brinu o svojoj partnerki, žele da se pored njih osjeća sigurno i zaštićeno. To su male stvari o kojima muškarac u početku ne razmišlja, ali koje su mu kasnije mnogo bitnije od fizičkog izgleda svoje izabranice. 



Stručnjaci savjetuju ženama da je veoma važno da znaju kako da probude taj osjećaj kod muškarca. Ne treba da ga forsira na brak ako on nije spreman na njega, ali mu treba stvoriti osjećaj da se on osjeća potrebnim. Stručnjaci takođe ističu da su muškarci fascinirani ženama koje vole same sebe. 

Samopouzdanje je muškarcima veoma važno kod žena. Zdrava doza samopouzdanja uvijek je dobro došla i veoma je važna. To je ono što je potrebno ženama kako bi dale muškarcima dovoljno slobode, vremena i prostora kako bi oni mogli postati bolji ljudi.



Zato drage dame ako želite da vam vaš muškarac postavi sudbonosno pitanje potrudite se da pokažete ove kvalitete koji će muškarcima biti važniji od vašeg atraktivnog izgleda. Vaš izgled i ljepota su prolazna stvar ali ove kvalitete ostaju zauvijek. 

Pokreće Blogger.