Najviše boli kad te povrijedi neko kome si dala sve: Ostavio me je pred oltarom, uz najgluplji izgovor

Jedna mlada ostala je sama na dan svog vjenčanja kada je mladoženja odlučio da se ne pojavi. Bili su u vezi deset godina, a na njihovom vjenčanju je trebalo da se okupi preko sto gostiju. 


Za nju je ovo bilo najveće poniženje koje je doživjela u životu. Nekoliko sati prije vjenčanja shvatila je da je bacija deset godina svog života niz vodu. Ona ga je čekala da se pojavi na njihovom vjenčanju, a on se nije pojavio iako joj je govorio da stiže. 

"Nisam uopšte ni pomislila da ne razmišlja da se pojavi ili da želi da pobjegne. Veče prije vjenčanja smo razgovarali i rekao mi je da me voli i da jedva čeka da se vjenčamo" rekla je ova mladenka. Kada je shvatila da se neće pojaviti bila je šokirana. 



Njen odbjegli mladoženja ju je zaprosio u decembru 2017. godine i od tada su planirali vjenčanje i nikada nije mogla ni da pretpostavi niti je bilo nekih naznaka da bi on mogao da odustane. Tek na sam dan vjenčanja su počele da se dešavaju neobične stvari. 

Iz cvjećare su joj prvo javili da ih ne puštaju u restoran u kome su trebali da postave dekoraciju jer tu nije zakazana nikakva proslava. Nazvala je svog zaručnika koji joj re rekao da će kasniti, ali da će riješiti situaciju. Mlada nije bila zabrinuta jer je mislila da je u pitanju nesporazum. 



Zatim je brat od jedne djeveruše nazvao i rekao kako u restoranu ne dozvoljavaju gostima da uđu i da nikakvo vjenčanje nije zakazano za taj dan. Ponovo je nazvala svog zaručnika koji joj je rekao da uskoro stiže i da ne brine, a zapravo je lagao. 

Njegov plan je bio da uzme novac od vjenčanja koji su skupljali godinama i da nestane. Mlada kaže da je tog dana doživjela najveće poniženje u svom životu. Njen zaručnik se nakon sedam dana pojavio pred njenim vratima i rekao joj da je htio da je oženi, ali nije stigao. Rekao je da je nije namjerno ostavio skoro pred oltarom. 

Za mladu ipak nije sve ispalo tako loše. Napisala je knjigu o tome kako deset godina veze može da završi u deset minuta i zaradila lijepe pare na njoj. Kada su novonari pitali njenog bivšeg zaručnika za komentar, on je rekao da su njegovi razlozi lične prirode, te da je želio da se pomiri sa njom ali ona to nije htjela.

Pokreće Blogger.