Kakve žene izbjegavaju muškarci na osnovu Zodijaka - Ovan ne voli nesigurne, Blizanac ćutljive

Svi mi imamo svoje karakteristične mane i vrline, a koje drugi baš i ne podnose. Astrolozi otkrivaju koje su to mane zbog kojih muškarci najčešće izbjegavaju žene. 


Ovan: Muškarac rođen u znaku Ovna ne voli nesigurne žene. On želi nekoga o će mu se suprostaviti, jer mu jako brzo dosade žene koje pognu glavu pri svakoj svađi. Bik: Rođeni u ovom znaku ne vole nepredvidive žene, oni vole sigurnost i stabilnost. 

Nije mu potrebna žena koja stalno mijenja mišljenje i predomišlja se oko svega. Blizanac: Za njih je komunikativnost najvažnija stvar, zato će ćutljive žene izbjegavati u širokom luku. Rak: Rakovi ne vole žene koje ne pokazuju osjećanja, takođe ne vole žene koje su sklone kritikovanju i radije će potražiti neku sličnu sebi. 



Lav: Iako često biraju žene koje im ne pružaju pažnju, vremenom takva žena može da mu dosadi. Više mu odgovaraju pažljivije dame. Djevica: Djevica je veoma čista , pedantna i od svog partnera će zahtijevati isto. 

Ako ti je važnije živjeti život punim plućima nego brinuti o čistoći, onda muškarac rođen u ovom znaku nije za tebe. Vaga: Vage vole mir i harmoniju, te izbjegavaju svađe i konflikte. One žene koje vole da se izbore za svoje mišljanje i povise glas nisu za Vage. 



Škorpija: Škorpije ne vole kada im se laže. Jednom ako vas uhvati u laži male su šanse da pređe preko toga. Škorpije ne vole žene koje nisu iskrene. Strijelac: Strijelčevi vole avanture i rizike te ne vole žene koje igraju na sigurno. 

Nemu je potrebna žena koja voli avanture, a ne ona koja će radije ostati kući i gledati film. Jarac: Jarčevi veoma cijene žene koje znaju da štede, žene koje često pozajmljuju novac i koje mnogo troše će izbjegavati. Vodolija: privlacne su im žene koje su uvijek otvorene za nova iskustva i nove ljude. 

One konzervativne im idu na živce. Ribe: Ribe ne vole sebične žene. Pobjeći će glavom bez obzira kada primjeti da je jedna takva u njihovoj blizini.

Pokreće Blogger.