Detaljan godišnji horoskop za Blizance - Šta vas očekuje u 2021. godini

Detaljan godišnji horoskop za Blizance- Šta vas očekuje u ljubavi, poslu i zdravlju 


2021. godina će biti veoma izazovna naročito za one Blizance koji se bave sportom i umjetnošću. Oni će imati želju za uspjehom, željeće da poboljšaju svoje kvalitete i talente. Sve moguće neuspijehe će prevazilaziti sa lakoćom i sve će raditi sa radošću misleći na budućnost. 

Tranzit Neptuna će podstaći vašu kreativnost i pomoći će vam da se lako izborite sa svim nevoljama. Blizanci će donositi dobre odluke. Finansije i karijera bi mogli da upadnu u krizu, ali ako se uključite i potrudite bićete u mogućnosti sve da postignete. Jupiter će vas potaknuti da istražujete nove mogućnosti koje će vam pomoći da se poboljšate i razvijate.



Poboljšanja će se odnositi na porodični život, mogli biste preseliti u novu kuću ili renovirati onu koju trenutno posjedujete. 2021. će takođe biti povoljna što se tiče zdravlja. Nećete imati većih zdravstvenih problema samo pazite da ne dovodite u opasnost voje fizičko stanje. Bićete skloni različitim aktivnostima koje će vam pomoći da održite vašu kondiciju.

LJUBAV: Ljubav će biti dio vaše svakodnevnice. Vaša priroda je veoma nježna i čini se da je sreća na vašoj strani. U martu ćete morati donijeti neke važne odluke, a do juna će vam život biti užurban. Neodlučnost i žurba mogu dovesti do manjka radosti i više razočarenja. 



Suočićete se sa problemima u komunikaciji, a jedini način da ih riješite jeste da budete smireni i oprezni. Mnogi Blizanci će se suočiti sa problemima u vezi koji će biti uzrokovani monotonijom i distancom. Samo iskren razgovor sa voljenom osobom može riješiti probleme u vezi i vratiti spokoj. Slobodni Blizanci će se bolje zabavljati. Biće zadovoljni svojim statusom, puni samopouzdanja i optimizma. Oni mogu očekivati ugodna iznenađenja u ljubavnom životu. 

Oni Blizanci koji su u ozbiljnoj vezi bi mogli svoju vezu krunisati brakom. Porodični život će biti miran, ali bi trebali da se riješite loših navika. Bilo bi dobro da napravite neke promjene i usvojite neke nove vještine što će sigurno privući pažnju voljene osobe. Ljubav bi se mogla pojaviti iz bilo kojeg pravca, pa se savjetuje slobodnim Blizancima da budu spremni. 

Dobro ćete se slagati sa Strijelčevima, Ovnovima i Škorpijama. Budite oprezni sa Blizancima, Vodolijama i Jarčevima. U oktobru vam ljubavni život neće biti najskladniji, a mnogi bi se mogli suočiti sa neugodnim situacijama. Odlučite se da provodite više vremena sa partnerom, imajte više strpljenja kako biste izbjegli monotoniju i rutinu. 

Pokušajte bolje da upoznate partnera kako biste izbjegli razočarenje. Slobodnim Blizancima će putovanja biti veoma korisna u pronalaženju nove ljubavi. Bićete u stanju da se prilagodite svakoj situaciji. Uz Vage i Vodolije ćete moći zajedno sanjariti, a vatreni Lav i Ovan mogu imati slične interese kao i vi. 

NOVAC I KARIJERA: Između marta i jula moraćete pronaći vlastite metode kako biste bili efikasniji na poslu. Većina će sama uspjeti da usavrši neke svoje vještine. Pokušajte da prepoznate svoje granice i savladajte ih iako su neugodne. To je jedini način na koji možete postati bolji. Već od početka nove godine shvatićete da samo ako usavršite sebe možete da ostvarite veću zaradu. Saturn će vam pomoći da se organizujete, a ako to ne učinite mogli biste se suočiti sa problemima sredinom godine. 

Za vrijeme Saturnove retrogradnosti moraćete se više truditi da zaradite novac koji vam je potreban. Nemojte misliti da se možete obogatiti preko noći, nemojte se prepuštati kocki i ne očekujte nasljedstvo. Oni koji su finansijski zavisni od drugih ljudi bi mogli da se nađu u problemu. Naći ćete se u nekim neugodnim finansijskim situacijama i nećete moći biti darežljivi u onoj mjeri u kojoj ste navikli. 

Komunikacija će vam biti na zavidnom nivou, lako ćete sklapati nova prijateljstva koja bi mogla biti dobra za vaš posao. Jupiter u Škorpiji će poboljšati vaše odnose sa kolegama i naglasiti pažnju prema detaljima. Od vas se očekuje da naučite i usvojite lekcije koje naučite kada završi period Saturnove retrogradnosti. 

Tada biste mogli ostvariti finansijsku nezavisnost i odnosi sa drugim ljudima će početi da poprimaju novi oblik koji će biti koristak kako za vas tako i za druge. 2021. godina će sa finansijskog gledišta biti veoma zahtjevna i teška. Iako možda sumnjate u svoju sposobnost riješavanja problema i suočavanja sa izazovima, zvijezde će vam dati mogućnost da ih uspiješno riješite. 

ZDRAVLJE: Bićete veoma kreativni, otporni na stres i bićete puni optimizma. Pokušajte da ojačate svoj imuni sistem i ne odbijajte preporuke ljekara jer je vaš organizam i zdravlje najvažnije. Postoji rizik od čestih infekcija, poremećaja spavanja, problemi sa zubima, zglobovima i kostima. 

Ova stanja, ako dozvolite da dođe do njih, neće biti ozbiljna , ali će biti dovoljno uznemirujuća da vam pokvare dobro raspoloženje. Trudite se da vodite računa o svom zdravlju i napravite bar jedan rutinski pregled kod svog ljekara. Za razliku od ostali znakova zodijaka bi ste savršeno sposobni da učestvujete u dva izazova u isto vrijeme.

Pokreće Blogger.