Ako želiš da ti vjeruje, prvo vjeruj ti njemu - Loše navike koje bi mogle uništiti i najsavršeniju vezu

Veze mogu biti veoma osjetljive i ponekad je potreban samo jedan pogrešan potez da se sve sruši kao kula od karata. 


Obično i ne primjetimo kada pređemo partnerov prag tolerancije i shvatimo da smo pogriješili tek kada bude prekasno. Pogledajte koje su to loše navike koje mogu da naškode čak i najstabilnijoj vezi. Iskrenost; Svaka stabilna veza bi trebala da se temelji na iskrenosti. 

Vi i vaš partner treba da budete u stanju da govorite jedno drugome sve i da nemate tajne jedno pred drugim, čak i kada su u pitanju neke loše stvari koje ste uradili. Vaš partner može da se naljuti na vas, ali bar nećete osjećati grižu savjesti zbog laži. 



Sumnje; Ako želite da vam partner vjeruje i vi morate vjerovati njemu. Ako je rekao da ide van sa prijateljima nema potrebe da sumnjate da li vas laže. Takođe ne biste trebali provjeravati njegovu e-poštu, društvene mreže. To bi moglo da odbije mnoge muškarce. 

Stalno nalazite mane njegovoj porodici; Kao što vi volite svoju porodicu tako i on voli svoju i toga treba da budete svjesni. Ako stalno govorite o njegovoj porodici u lošem kontekstu znajte da mu se to neće svidjeti. Naročito ako često kritikujete članove njegove porodice. 



Pokušavate da ga promjenite; Ako se vi njemu sviđate onakvi kakvi jeste, onda i vi njega treba da prihvatite takvog kakav jeste. Vi ste se zaljubile u njega takvog kakav jeste zašto onda pokušavate da ga promjenite. Često se svađate u javnosti; Šta god želite da kažete svom muškarcu recite mu to kada dođete kući. Niko ne voli da iznosi svoj život u javnosti, a ako to radite često njemu se to neće svidjeti. 

Previše ste dramatični; Ako vam se ne sviđa način na koji se ophodi prema vama onda to treba da mu kažete. Uvijek treba da mu kažete ono što smatrate da je važno i nema potrebe da dramite bez potrebe. Takođe ne biste trebali stalno da izvlačite prepirke i svađe iz prošlosti. 

Ljutite se bez razloga; Svaka veza zahtijeva mnogo truda i razumijevanja. Zato ako ste temperamentna osoba treba da naučite da kontrolišete svoj temperament prije nego što se upustite u novu vezu. Ako se ljutite zbog malih stvari to možda neće odgovarati vašem partneru i on bi mogao da prekine vezu sa vama.

Pokreće Blogger.