Šta mogu očekivati nakon četrdesete: Vage postaju šarmantnije - Strijelčevi mudriji

Mnogima se često desi da uđu u četrdesete, a da to i ne osjete. Živimo tako da uvijek čekamo da nam nešto dođe ili da nam se desi pa i ne primjetimo kako nam godine prolaze. 


Astlolozi nam objašnjavaju kako ulazak u četrdesete djeluje na svaki znak zodijaka. Neki postaju mudriji, neki emotivniji i osjetljiviji nego što su bili u mladosti, dok neki ostaju mladi i kada uđu u petu deceniju. 

Ovan: Osobe rođene u znaku Ovna se uplaše i na prvu pomisao na starenje, ali to ne bi trebalo da ih brine jer pod uticajem Marsa, njihove planete vladara, ni njihova energija ne slabi. Vremenom Ovnovi postaju sigurniji u sebe, a vaši stavovi i uvjerenja postaju jači. 



Godinama i vaš ugled raste, naročito ako ste naučili da držite svoj vatreni temperament pod kontrolom. Bik: Bikovi se plaše da bi njihova privlačnost vremenom mogla da nestane, ali nemate razloga za brigu jer su vaši pravi kvaliteti upravo vaš šarm i društvenost, a to su osobine kojima godine ne mogu ništa. 

Vaša planeta vladar Venera je simbol ljubavi, zbog čega ne možete izgubiti dar da usrećite ljude oko sebe. Iako će se vaš izgled sa godinama promjeniti, nećete moći proći neopaženo gdje god da se nađete. U četrdesetima ćete se osjećati mnogo sigurnije. 



Blizanci: Zrelost će vam pored veće zarade i više slobodnog vremena donijeti i mogućnost da priuštite sebi sve ono što niste mogli u mladosti. Sve dok budete otvoreni i svestrani nikome neće pasti na pamet da vas pita za godine. 

Rak: Bićete veoma požrtvovani i vaš roditeljski instinkt će biti veoma naglašen. Kada se skrasite shvatićete da vam zrelost može donijeti još veće zadovoljstvo u krugu porodice. Godine će vas učiniti mudrijima i iskrenijim, donijeće vam materijalnu sigurnost, pa ćete se osjećati sigurnije i srećnije.

Lav: Lavovi će sa godinama steći povjerenje i poštovanje svoje okoline. Ostvarićete dobar položaj u društvu i autoritet, a to je ono o čemu ste oduvijek sanjali. Mnogo su manje šanse da budete izloženi podsmijesima okoline, što takođe dolazi sa iskustvom. 

Djevica: Vaša planeta vladar simbolizuje slobodan duh i ne dopušta vam da tako lako ostarite. U društvu će vas uvijek smatrati mlađima nego što jeste zbog vašeg mladalačkog izgleda i komunikativnosti. Ulazak u zrelije godine biste trebali da iskoristite na najbolji mogući način. Započnite privatni biznis, napredujte u karijeri i povedite više računa o svom zdravlju i izgledu. 

Vaga: Venera je planeta vladar vašeg znaka isto kao i osobama rođenim u znaku Bika, što vam osigurava da dobro izgledate naročito u zrelijim godinama. Vaš šarm je sastavni dio vaše privlačnosti koji sa godinama samo raste. Posvetite više pažnje svom fizičkom izgledu i zdravlju. 

Škorpija: Vaš analitički duh i poseban smisao za humor vam mogu pomoći da se lakše izborite sa godinama. Vi ćete sa godinama steći mnogo mudrosti i iskustva. Žudnja za mladošću vam može donijeti samo više patnje u ljubavi i poslu. 

Strijelac: Već pojava prvih bora oko očiju bi vam mogla pokvariti raspoloženje. U duši ste zauvijek mladi, otvoreni i radoznali na čemu vam mogu pozavidjeti svi ostali znakovi zodijaka. Zrelost vam omogućava da mnogo toga naučite i da stvari gledate na potpuno drugačiji i mudriji način nego što ste činili kad ste bili mladi. 

Jarac: Vaša planeta vladar Saturn je planeta zrelosti, znanja i ambicija. Uvijek ste bili zreliji i mudriji od svojih vršnjaka i imaliste jasne ciljeve i planove. Kada uđete u zrelije godine vi počinjete da ubirete plodove vašeg rada i truda, znanja i iskustva.
 
Vodolija: Malo je stvari koje se vi plašite, ali starenje je jedna od njih. Treba da shvatite da vam godine donose samo korist i dobre stvari. Vi ste veoma kreativni i autentični u svemu što radite zahvaljujući vašoj planeti vladaru Uranu. U zrelijim godinama biste trebali povesti računa o svom zdravlju i više odmarati. 

Ribe: Godine koje dolaze u vama izazivaju strah koji ni sami ne možete da opišete. Ako na vrijeme riješite svoje finansijsko stanje i pobrinete se o svom zdravlju nemate razloga za brigu. Vaša emotivnost i saosjećajnost vremenom postaju još naglašeniji.

Pokreće Blogger.