Počinje vladavina Škorpije od 22.10 do 22.11 - Strijelca očekuju promjene, Ribama se ostvaruju snovi

Sezona Škorpije počinje 22.10. i trajaće do 22.11. Pomoći će nam da se ponovo poveženo sami sa sobom i pomoći će nam da se pripremimo za promjene koje nas očekuju u Novembru. 


Ovan: Nemojte dopustiti da vaš ego prevlada vašim zdravim razumom. Koristite svoje samopouzdanje smisleno dok se budete izražavali. Dobro razmislite o svojim riječima prije nego što nekoga povrijedite. Bik: Nakon što Merkur ponovo krene direktno vaše komunikacione vještine će se poboljšati. 

Iako je lijepo pomagati drugima, potrudite se da izdvojite malo vremena i za sebe. Nemojte dopustiti da vas drugi zamaraju svojom negativnom energijom. Blizanci: U novembru vas očekuju velike promjene. Otkrićete drugačiji pogled na svijet koji će vam pomoći da sazrijete. 



Kako se godina bude bližila kraju bićete sigurniji u svoja nova uvjerenja. Rak: Postoji jedan dio vas koji držite u sjeni. Sada je pravo vrijeme da oslobodite tu energiju i prihvatite sebe u potpunosti. Ovo je sjajan period da počnete da radite na svojim hobijima i da oni postanu dio vašeg života. 

Lav: Za vas će Novembar da bude u znaku porodice i doma. Pronađite mjesto na kome se osjećate najugodnije i povežite se sa njim. To ne mora da bude vaš dom, to može da bude neko od vaših prijatelja ili porodice. Vrijeme je da se posvetite porodici i prijateljima i da im posvetite pažnju koju zaslužuju.



Djevica: Kada Merkur nastavi da se kreće direktno bićete u stanju da donesete neke odluke koje odlažete već neko vrijeme. Pojaviće se neke dobre prilike, a druga polovina mjeseca bi mogla da vam donese neka prijatna iznenađenja. 

Vaga: Za vas će novembar da bude u znaku zadovoljstava. Zaboravite na ono što drugi žele i napravite svoju listu želja. Stavite svoje želje i potrebe na prvo mjesto i pronađite stvari koje vas usrećuju. Škorpija: Poslije 13. Novembra budite spremni da preuzmete neke velike projekte i da se nosite sa svakom vrstom izazova. 

U Novembru ćete imati svu moguću podršku koja vam bude bila potrebna. Strijelac: Proćićete kroz mnoge promjene prije nego što se ova godina završi. Ako budete otvorenog uma Novembar bi mogao da vam donese neke zanimljive promjene. Čekaju vas novi počeci, zato budite strpljivi i gledajte kako se stvari odvijaju.

Jarac: U Novembru biste mogli da izađete iz svoje zone komfora. Nalazite se u periodu u kojem ste spremni da ostvarite svoje najveće snove. Vaši planovi su jako snažni zato budite strpljivi i smireni ako stvari ne budu išle kako ste planirali. 

Vodolija: Napokon ste stekli malo samopouzdanja nakon mjeseci oslanjanja na druge i sada ste spremni da iskoristite ovaj period maksimalno. Ako preuzmete vodstvo i budete malo uporniji ova godina bi mogla da bude prekretnica u vašem životu. 

Ribe: Mnogi vaši planovi koje niste otkrivali će da ugledaju svjetlost dana. Konačno ćete biti u stanju da riješite neke manje probleme koji vas muče i da se spremite za uspijeh. Na dobrom ste putu i samo nastavite tako jer su vaši snovi na korak do ostvarenja.

Pokreće Blogger.