Opozicija Мerkura i Urana 20.10: Ovnovi bi trebali promjeniti svoj stav - Vage budite iskrenije

Merkur i Uran ulaze u opoziciju 20. Oktobra. Ovo je jedan veoma koristan aspekt koji će mnogima pomoći da svoj život dovedu u red i učine ga boljim. 


Kako bismo to postigli trebamo napraviti neke promjene. Energije ove dvije planete se veoma dobro slažu. Iako su veoma udaljene Merkur i Uran se savršeno dopunjuju pa je ovaj dan veoma povoljan za sve. Ovan: Ovnovi bi trebali da promijene svoj stav razmatranjem svojih životnih principa. 

Planete će udružiti svoje snage i pomoći će vam da odaberete pravi put koji će vas odvesti do vaših najambicioznijih ciljeva.  Bik: Bikovi bi trebali posvetiti više pažnje svom izgledu. Napravite malo reda u svom ormaru, razmislite o novoj frizuri ili promjenite svoj stil oblačenja. Promjena će vam dobro doći i odraziće se na vaš šarm i atraktivnost te će vam pomoći da izgledate privlačnije svom partneru. 



Blizanci: Opozicija Merkura i Urana bi vam mogla pomoći da promijenite posao i prilagodite se novim uslovima. Posvetite se pronalaženju novih izvora prihoda. Ako ste ipak zadovoljni svojim trenutnim poslom onda se posvetite sticanju novih znanja kako biste bolje napredovali u karijeri. 

Rak: Oni Rakovi koji su slobodni bi trebali da iskoriste ovaj aspekt kako bi pronašli svoju srodnu dušu. Oni koji su u braku ili vezi savjetujemo da se maksimalno posvete svom partneru. Lav: Treba da promijenite stvari koje vam donose razočarenje i negativne emocije. 



Uran će vam pomoći da promjenite stvari, a Merkur će vam reći kako da napravite promjene i izborite se za sreću. Djevica: Planete će vam pomoći da pronađete najkraći put do ostvarenja svojih snova. Trudite se da šro više komunicirate sa ljudima i obratite pažnju na ono šta govore. Dogodiće vam se mnogo zanimljivih stvari. 

Vaga: Vage bi trebale da budu iskrenije sa ljudima koji ih okružuju i što je najvažnije budite iskreniji prema sebi. Merkur voli iskrenost, pa će u opoziciji sa Uranom pomoći da se ta iskrenost otvorenost pretvore u uspijeh i sreću. 

Škorpija: Škorpije bi trebale da se fokusiraju na ljubav. Svaka veza i brak zahtjevaju strpljenje, pa se potrudite da prihvatite voljenu osobu onakvu kakva jeste sa svim njenim manama i vrlinama. 

Strijelac: Strijelčevima će biti potrebno više samopouzdanja i ambicija.  Ovo je veoma povoljan dan za vas i ne biste trebali sjediti skrštenih ruku. Ljenost će vam samo donijeti mnogo problema stoga se potrudite da se pokrenete. 

Jarac: Astrolozi savjetuju osobama rođenim u znaku Jarca zasuču rukave i bace se na obavljanje kućnih poslova. Jutro i sredina dana su savršeni za obavljanje poslova, a veče ostavite za opuštanje u svom domu. 

Vodolija: Merkur i Uran će vam dati jaku intuiciju. Vjerujte svom unutrašnjem glasu posebno ako se nađete u teškoj situaciji. Držite sve svoje planove u tajnosti. 

Ribe: Merkur i Uran bi mogli da ometaju važne stvari koje vam se dešavaju pa je najbolje da napravite rezervni plan. Ove dvije planete u opoziciji će u vama da probude dodatnu kreativnost.

Pokreće Blogger.