Nježne i kreativne - Žene rođene u znaku Ribe su najveći sanjari

Ženu rođenu u znaku Ribe može da zadrži samo onaj muškarac koji joj je u isti vrijeme i najbolji prijatelj i ljubavnik. Samo sa takvim muškarcem ona će moći da ostvari duboku emocionalnu vezu. 


Ne postoji ni jedan drugi znak koji više suosjeća sa drugima kao što do rade žene rođene znaku Riba. Sa njima ćete da iskusite ljubav kakvu nećete osjetiti ni sa jednim drugim znakom. Znakom Riba vlada planeta Neptun koja je planeta iluzija. 

Većina ljudi je sklona mašranju i sanjarenju u djetinjstvu, ali Ribe su te koje sanjaju i maštaju i kada odrastu. One cijeli svoj život provode u fantazijama. Oni najčešće sanjaju o iskrenoj duhovnoj i ljubavnoj fantaziji koje još uvijek nisu opisane ni u najboljim ljubavnim romanima i filmovima. 



Taj njihov pretjerani život u snovima može loše da utiče na njihovu vezu i da je unište. One kad se zaljube idealizuju svog partnera i njihova veza je pod stalnim pritiskim jer mora sve biti onako kako su zamislile. One žele da sve bude savršeno onako kako su one to zamisliule u svojoj glavi. 

Kada žene rođene u znaku Ribe vole, one vole svim srcem. Spremne su da oproste skoro iste sekunde nekome ko ih uvrijedi ili povrijedi. One nisu naivne, one samo gledaju na stvari drugačije. One uvijek sagledaju stvari iz više uglova pa se u njima čak može pojaviti suosjećanje sa onom osobom koja ih povrijedi. 



Zbog toga osobe rođene u znaku Ribe češće pate od ostalih znakova Zodijaka. Ona će preći preko mnogih stvari i veoma teško ćete je razočarati, ali kada to jednom učinite znajte da će zauvijek nestati iz vašeg života. Uz to što su veoma kreativne žene rođene u znaku Ribe su najnježnija bića na svijetu. 

Pokreće Blogger.