Nemoj mi kvariti dan: Ne piši mi kad pokušavam da te zaboravim

Znaj da sada živim život kakav sam oduvijek željela da živim sa muškarcem sa kojim se osjećam srećno. Sa njim radim stvari koje ti nikada nisi želio da radiš sa mnom kada smo bili zajedno. 


Putujem sa njim, isprobavam neke nove stvari, rizikujem, živim onako kako bi trebalo da živim, srećno i to radim bez tebe. I molim te nemoj da mi pišeš sada kada znaš da pokušavam da te zaboravim. Nemoj da mi pišeš iza leđa svoje djevojke kao što si pisao drugima iza mojih leđa. 

Pokušaj da naučiš nešto iz onoga šta si uradio meni. Nadam se da ćeš postati bolji čovjek, onakav kakav znam da možeš da budeš. I nemoj da me pitaš kako sam kada znaš da mi je dobro sada. Ne postavljam mi takva glupa pitanja samo da bi vidio da li sam te zaboravila i da li mi nedostaješ. 



Ti dani su odavno prošli, uštedi nam oboma malo vremena i ne kvari mi dan time što mi pišes. U jednom trenutku sam te zaista voljela, ali na žalost nisi mi uzvratio istom mjerom i ja sam se na kraju pomirila sa njim. Bilo mi je teško, ali više nije. Shvatila sam ovo kao lekciju. Sigurna sam da Univerzum ima velike planove za mene. 

Nas dvoje nismo uspjeli, ali zahvaljujući tebi moj život je takav kakav je sada i hvala ti na tome. Sledeći put kada budeš htio da mi pišeš i pitaš me kako sam i kako mi ide u životu, molim te nemoj. Zaustavi se na momenat i razmisli o tome šta radiš. 



Ako ti je zaista važna moja sreća i ako si me ikada i malo volio, time što mi pišeš ćeš samo da je uništiš. Pošalji tu poruku svojoj djevojci. Pitaj je kako je i kako je provela dan, ali molim te još jednom nemoj pisati meni i nemoj mi kvariti sreću koju sada imam.

Pokreće Blogger.