Ljubavna astro analiza do 01.11 - Djevice će upoznati nekog posebnog, Ribe budite otvorenije

Djevice će upoznati nekog posebnog, a Ribe bi trebale da budu malo otvorenije.


Ovan: Vaša osjećanja vas sprječavaju da se prilagodite ljudima koji vas okružuju. Imaćete potrebu da preispitate mišljenja osoba koje su vam drage. Nemojte da žurite sa donošenjem odluka, pokažite strpljenje i slušajte svoje srce. Razgovarajte sa svojim partnerom o planovima za budućnost i izbjegavajte da ispoljavate bijes. 

Bik: Za osobe rođene u znaku Bika ovo će biti veoma povoljan period u kome će uživati sa svojim partnerom. Budite oprezni i nemojte da puštate u svoj život osobe koje to ne zaslužuju. Neki ljudi koji vas okružuju bi mogli da upropaste vaše planove zato budite oprezni sa njima. Ovo će biti veoma povoljan period da ostvarite neke svoje želje. 



Blizanci: Nemojte dozvoliti da vam osjećanja pomute razum. Razgovarajte mirnim tonom i suzdržite svoja osjećanja kako biste vidjeli ko vam je zaista prijatelj i ko vam želi najbolje. Ako želite da pronađete istinsku sreću potrebno je da napravite neke promjene u svom životu. Preispitajte svoje ideje i planove za budućnost. 

Rak: Vaše raspoloženje će biti na najvišem nivou i biće vam teško da sakrijete oduševljenje u svakoj situaciji u kojoj se nađete. Imate dovoljno snage da se nosite sa svakim izazovom koji vam se nađe na putu. Ovo je odličan period da planirate budućnost sa svojim partnerom i svi planovi koje napravite u ovom periodu bi mogli biti uspješni. 



Lav: Položaj planeta bi mogao da podstakne sukobe između vas i partnera, ali umjesto katasrtofalnog ishoda, oboje ćete uspjeti bolje da razumijete jedno drugo. Ako pretjerate sa željom da kontrolišete sve oko sebe mogli biste da zakomplikujete odnos sa partnerom. Oni koji su slobodni bi mogli da upoznaju neku zanimljivu osobu. 

Djevica: Za Djevice koje su slobodne ovo će biti veoma povoljan period u kome bi mogle da upoznaju nekog posebnog i pružiće vam se prilika da popunite prazninu u svom srcu. Nemojte slijepo da slijedite savjete koji bi mogli da vam naškode napročito ako dolaze od osobe kojom ste trenutno očarani. Dobro procjenite šta vam donose ti savjeti pa tek onda donesite konačnu odluku. 

Vaga: Pluton bi na vas mogao djelovati nepredvidivo, pa će vam trebati više snage i energije kako biste mogli nastaviti u željenom smijeru. Moraćete promjeniti mišljenje i pristup koji imate prema ljubavi i uspostaviti nova pravila. U ovom periodu ćete biti veoma osjetljivi, ali istovremeno i stabilni. Oni koji su u vezi ili braku će sa lakoćom prevazići sve poteškoće koje im se nađu na putu. 

Škorpija: Budite otvoreni za dijalog sa partnerom je ćete samo na taj način moći da ojačate vaš odnos. Vaše trenutne želje i snovi nisu realni i mogli bi da vas odvedu do razočarenja. Očekujte dobre vijesti koje su vezane za vaš privatni život. vaša intuicija će vam biti od velike pomoći u donošenju važnih odluka. 

Strijelac: Uticaj Venere bi mogao da donese harmoniju i međusobno razumjevanje u vaš odnos sa partnerom, a onima koji su samo će donijeti mnogo romantičnog entuzijazma. Nemojte dozvoliti zavidnim ljudima da vas uhvate nespremnim, pokažite suzdržanost i izrazite svoja osjećanja. Nemojte pretjerano da analizirate svaku situaciju u kojoj se nađete. 

Jarac: Položaj planeta vam obećava nalete strasti, dramatične romantične geste i želju da pokažete svoja osjećanja kako biste zadivili voljenu osobu. U ovom periodu vaša odjećanja će biti veoma izražena i iznenadićete se koliko duboge emocije gajite prema svom partneru. Slučajno ćete se naći u središtu važnih događaja zbog čega biste mogli doći u iskušenje da napravite neke promjene. 

Vodolija: Trudite se da budete fleksibilni u svojoj vezi kako ne biste kasnije žalili zbog bilo čega. Svaka promjena u vezi koju napravite u ovom periodu će biti veoma dobra za vas i vašeg partnera. Odvojite vremena da zajedno sa partnerom planirate i donesete važne odluke. 

Ribe: Budite otvireni i nemojte da bježite od novih iskustava i flertovanja, ali radite sve sa mjerom. Veoma ste razdražljivi zato nemojte da obraćate pažnju na primjedne drugih. Nemojte da se mješate u svađe koje vas se ne tiču. Razmislite malo o svojim postupcima jer možda dugujete izvinjenje partneru i nemojte da kršite obećanja koja ste mu dali.

Pokreće Blogger.