Detaljan sedmični horoskop od 26.10 do 01.11 - Sreća bi mogla da prati Ovnove, Djevice i Vodolije

Sreća bi mogla da prati Ovnove, Djevice i Vodolije


Ovan: Ovo je period u kome ćete imati potrebu da preispitujete sebe. Ukazaće vam se prilika da napravite neke važne promjene u svom životu. Poravnanje planeta koje se dešava će u vama da probudi čitav niz emocija. Na korak ste od uspjeha zato budite strpljivi. 

Odvojite malo vremena za odmor i relaksaciju kako ne biste pali od umora i iscrpljenosti. Bik: Možda bi bilo najbolje da malo usporite kako ne biste u nešto uskočili previše brzo i kajali se zbog toga. Ako dovoljno vjerujete u sebe i svoje sposobnosti svi poduhvati koje napravite će biti uspješni. Imate mnogo obaveza zato sve dobro isplanirajte. Da bi vaš život bio zanimljiv i svjež potrebne su konstantne promjene, zato dobro razmislite kakve promjene želite da napravite u svom životu. 
Blizanci: Trudite se da svoju energiju usmjerite na jednu stvar ako želite da postignete uspijeh. 

Ako budete pokušavali da radite više stvari istovremeno samo ćete trošiti energiju i nećete postići željeni uspijeh. Podijelite svoje ideje sa ljudima koji bi vam mogli pomoći da ih ostvarite. Lako ćete prevazići sve poteškoće ako ne budete previše brinuli. Rak: Uticaj planeta će vas podsticati da se otvorite i govorite o svojim osjećanjima. Budite strpljivi i ne dozvolite da vas ništa odvrati od puta kojim idete. Dajte ljudima do znanja koje su vaše granice, šta i u kolikoj mjeri možete da tolerišete. Izbjegavajte konflikt sa svojim najbližima, a ako planirate putovanje zamolite nekoga da vodi računa o vašem domu dok vas nema. 

Lav: Ako želite da postignete uspijeh u poslu nemojte da dijelite svoje poslovne planove sa osobama koje na poznajetet dobro. Pokušajte da izbjegnete finansijske gubitke i budite oprezni sa novcem. Nemojte da trošite svoje vrijeme na stvari koje vas se ne tiču. Nemojte uskraćivati pomoć članovima svoje porodice i prijateljima. 

Djevica: Ne dozvolite da vas vaša osjećanja vode u nepromišljene reakcije kako ne biste naštetili sami sebi. Nemojte nikome nuditi svoju zaštitu ako se to od vas ne traži. Neki vaši planovi će biti veoma uspješni i mogli bi vam donijeti lijepe prihode. Budite oprezni za volanom i dobro procjenite nova poznanstva prije nego ih pustite u svoj život. 

Vaga: Budite strpljivi sa drugima, pokušajte da ne pretjerujete i kontrolišite svoja osjećanja. Neki planovi bi mogli da propadnu zbog iznenadnog sastanka sa nekim utjecajnim ljudima. Trudite se da budete odgovorni za svoje postupke i pokušajte da kontrolišete svoja osjećanja. 

Škorpija: Trenutno vam je potrebna privatnost kako biste uspjeli da razumijete svoje privatne probleme i smislili način kako da ih riješite. Dobićete neke vijesti zbog kojih ćete morati napraviti neke promjene u svom životu. Vodite računa o svojoj finansijskoj sizuaciji kako biste izbjegli gubitke od kojih ćete se teško oporaviti. 

Strijelac: Otkrićete da neka osjećanja koja ste pokušavali da sakrijete više ne možete da držite u sebi. Ako ne ostanete smireni i staloženi rizikujete da uništite stabilnu vezu u kojoj se nalazite. Ovo je povoljan period za pravljenje planova za budućnost. Dobićete priliku da analizirate ponašanje ljudi koji vas okružuju što bi vam moglo donijeti veliku korist. 

Jarac: Sve će biti dobro ako uspijete da budete strpljivi. Pažljivo razmislite da li je potrebno da unesete emocije u komunukaciju sa novim ljudima. Desiće se neki nesporazumi koji bi mogli da vas naljute, ali ćete dobiti priliku da napravite neke dobre promjene u svom životu. Budite oprezni sa davanjem obećanja. 

Vodolija: Pružiće vam se prilika da upoznate ljude sa kojima ćete moći postići neočekivani uspijeh. Budite strpljivi dokle god ne bidete sigurni da ste na pravom putu i ne dozvolite da vas osjećanja ponesu. Za vas će ovo biti veoma povoljan period u kome ćete moći da zaradite lijepu sumu novca.

Ribe: Nemojte odbijati poziv prijatelja čak i ako ste umorni. Ovo je period u kome ćete se osjećati veoma poželjno i potrebno. Budite strpljivi i taktični u komunikaciji. Uprkos poteškoćama kroz koje prolazite očekuju vas lijepa priznanja. Pokušajte da se suzdržite od donošenja odluka koje će utjecati dugoročno na vaš život.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.