Detaljan sedmični horoskop od 26.10 do 01.11 - Sreća bi mogla da prati Ovnove, Djevice i Vodolije

Sreća bi mogla da prati Ovnove, Djevice i Vodolije


Ovan: Ovo je period u kome ćete imati potrebu da preispitujete sebe. Ukazaće vam se prilika da napravite neke važne promjene u svom životu. Poravnanje planeta koje se dešava će u vama da probudi čitav niz emocija. Na korak ste od uspjeha zato budite strpljivi. 

Odvojite malo vremena za odmor i relaksaciju kako ne biste pali od umora i iscrpljenosti. Bik: Možda bi bilo najbolje da malo usporite kako ne biste u nešto uskočili previše brzo i kajali se zbog toga. Ako dovoljno vjerujete u sebe i svoje sposobnosti svi poduhvati koje napravite će biti uspješni. 



Imate mnogo obaveza zato sve dobro isplanirajte. Da bi vaš život bio zanimljiv i svjež potrebne su konstantne promjene, zato dobro razmislite kakve promjene želite da napravite u svom životu. 
Blizanci: Trudite se da svoju energiju usmjerite na jednu stvar ako želite da postignete uspijeh. 

Ako budete pokušavali da radite više stvari istovremeno samo ćete trošiti energiju i nećete postići željeni uspijeh. Podijelite svoje ideje sa ljudima koji bi vam mogli pomoći da ih ostvarite. Lako ćete prevazići sve poteškoće ako ne budete previše brinuli. 



Rak: Uticaj planeta će vas podsticati da se otvorite i govorite o svojim osjećanjima. Budite strpljivi i ne dozvolite da vas ništa odvrati od puta kojim idete. Dajte ljudima do znanja koje su vaše granice, šta i u kolikoj mjeri možete da tolerišete. Izbjegavajte konflikt sa svojim najbližima, a ako planirate putovanje zamolite nekoga da vodi računa o vašem domu dok vas nema. 

Lav: Ako želite da postignete uspijeh u poslu nemojte da dijelite svoje poslovne planove sa osobama koje na poznajetet dobro. Pokušajte da izbjegnete finansijske gubitke i budite oprezni sa novcem. Nemojte da trošite svoje vrijeme na stvari koje vas se ne tiču. Nemojte uskraćivati pomoć članovima svoje porodice i prijateljima. 

Djevica: Ne dozvolite da vas vaša osjećanja vode u nepromišljene reakcije kako ne biste naštetili sami sebi. Nemojte nikome nuditi svoju zaštitu ako se to od vas ne traži. Neki vaši planovi će biti veoma uspješni i mogli bi vam donijeti lijepe prihode. Budite oprezni za volanom i dobro procjenite nova poznanstva prije nego ih pustite u svoj život. 

Vaga: Budite strpljivi sa drugima, pokušajte da ne pretjerujete i kontrolišite svoja osjećanja. Neki planovi bi mogli da propadnu zbog iznenadnog sastanka sa nekim utjecajnim ljudima. Trudite se da budete odgovorni za svoje postupke i pokušajte da kontrolišete svoja osjećanja. 

Škorpija: Trenutno vam je potrebna privatnost kako biste uspjeli da razumijete svoje privatne probleme i smislili način kako da ih riješite. Dobićete neke vijesti zbog kojih ćete morati napraviti neke promjene u svom životu. Vodite računa o svojoj finansijskoj sizuaciji kako biste izbjegli gubitke od kojih ćete se teško oporaviti. 

Strijelac: Otkrićete da neka osjećanja koja ste pokušavali da sakrijete više ne možete da držite u sebi. Ako ne ostanete smireni i staloženi rizikujete da uništite stabilnu vezu u kojoj se nalazite. Ovo je povoljan period za pravljenje planova za budućnost. Dobićete priliku da analizirate ponašanje ljudi koji vas okružuju što bi vam moglo donijeti veliku korist. 

Jarac: Sve će biti dobro ako uspijete da budete strpljivi. Pažljivo razmislite da li je potrebno da unesete emocije u komunukaciju sa novim ljudima. Desiće se neki nesporazumi koji bi mogli da vas naljute, ali ćete dobiti priliku da napravite neke dobre promjene u svom životu. Budite oprezni sa davanjem obećanja. 

Vodolija: Pružiće vam se prilika da upoznate ljude sa kojima ćete moći postići neočekivani uspijeh. Budite strpljivi dokle god ne bidete sigurni da ste na pravom putu i ne dozvolite da vas osjećanja ponesu. Za vas će ovo biti veoma povoljan period u kome ćete moći da zaradite lijepu sumu novca.

Ribe: Nemojte odbijati poziv prijatelja čak i ako ste umorni. Ovo je period u kome ćete se osjećati veoma poželjno i potrebno. Budite strpljivi i taktični u komunikaciji. Uprkos poteškoćama kroz koje prolazite očekuju vas lijepa priznanja. Pokušajte da se suzdržite od donošenja odluka koje će utjecati dugoročno na vaš život.

Pokreće Blogger.