Znakovi Zodijaka za koje se vjeruje da nemaju dlake na jeziku – Strijelčevi kažu sve ono šta drugi misle

Uvijek je dobro imati pored sebe prijatelja koji će vam reći ono šta misli pa čak i ako vas sa tom svojom istinom i povrijedi. 



Mnogi ljudi iz pristojnosti ne žele da nam ukažu na neke stvari pa su skloni da izreknu po koju nevinu laž. Međutim postoje i one osobe koje će da vam kažu ono šta misle ma koliko to bilo bolno i neprijatno za vas. astrolozi su izdvojili tri znaka zodijaka koji se ne plaše da iznesu svoje mišljenje i koji će vam reći istinu u lice sviđalo se to vama ili ne. 

Oni jednostavno nemaju dlake na jeziku i uvijek im je jezik brži od pameti. Ovan: Ovnovi su osobe koje nisu u stanju da lažu. Njima je uvijek bolja opcija da kažu istinu jer znaju da laž može mnogo da ih košta. Oni su osobe koje brzo reaguju i rijetko kada razmisle prije nego što iznesu svoje mišljenje. 



Kod njih ne postoji filter za iskrenost i njihova impulsivna priroda ih je mnogo puta koštala dobrih odnosa sa poznanicima. Oni kažu prvu stvar koja im padne na pamet i jednostavno ne mogu da drže usta zatvorena. Djevica: osobe rođene u znaku Djevice vole da riješe svaki konflikt i problem te jednostavno ne mogu zadržati istinu u sebi. 

Treba da znate da oni sa svojom iskrenošću nemaju loše namjere, one jednostavno žele da sve bude u najboljem mogućem redu. Djevice su veliki kritičari i perfekcionisti i nikada ne prestaju da traže nedostatke kod drugih. Iako mnogi ponekad žele da Djevice drže jezik za zubim ipak im je drago kada imaju prijatelja koji će im svojom iskrenošću i kritikama pomoći da donesu pravu odluku. 



Strijelac: Strijelčevi su one osobe koje imaju jedan od najtežih društvenih zadataka, a to je da uvijek kažu ono šta drugi misle, a boje se reći. To su osobe koje će vam uvijek dati do znanja da nešto nije u redu. Ako imate u svom okruženju jednog Strijelca, uvijek se potrudite da saslušate njegovo mišljenje. Ono vam može biti korisno ma koliko vam izgledalo neugodno u tom trenutku.

Pokreće Blogger.