Astrolozi izdvajaju 3 znaka Zodijaka koje bi mogla pratiti velika sreća tokom vladavini Vage do 23.10

Ulazak Sunca u znak Vage odnosno vladavina Vage donosi nam nove početne i nove životne promjene. Vaga započinje svoju vladavinu kada i jesenja ravnodnevnica, odnosno na prvi dan jeseni. 


Iako je Mars i dalje retrogradan u unaku Ovna energija Vage će da nam pomogne da kreiramo balans i da se oslobodimo Marsovog negativnog uticaja. Ovo je period u kojem bi mogle da se otkriju neke tajne, da se otvore nove prilike i neka nova vrata, a za neke znakove Zodijaka ovaj period će da bude posebno povoljan. 

Blizanci: Pokušajte da izađete iz svoga vela tajni i otkrijte sebe u najboljem mogućem smislu. Pokušajte da ostavite iza sebe svoje strahove, nezadovoljstva i tajne. Prepustite se zadovoljstvima i izlascima na koje ste odavno zaboravili. Posvetite se ljubavi, kreativnoj energiji, romantičnoj strasti i porodičnim odnosima. Situacija je napokon stabilna i imate priliku da se odmorite. 



 Djevica: Gradite vezu sa svojim unutrašnjim zadovoljstvima i napokon učite da prihvatate sebe i svoju pravu prirodu. Dobićete neka nova saznanja o sebi i bićete spremni da se razvijate na višem nivou. Pred vama je izazov da se prilagodite svojim vrijednostima. Dajte prednost stvarima koje zaista volite jer sada imate savršenu priliku da uživate u svakom trenutku. 

 Ribe: Iako vam je retrogrdni Mars donio finansijske probleme i teške odluke, vladavina Vage vas podstiče da više radite na svom samopouzdanju. Nikada nije kasno da svoje snove pretvorite u stvarnost. Pokušajte da promijenite način na koji pristupate novcu da se ne biste doveli u problematične situaciju. 



 Venera bi mogla da podstakne vaš partnerski sektor i da utiče na dinamiku vaših partnerskih odnosa. U zavisnosti od ugla gledanja to može da se pretvori ili u vašu strast ili u noćnu moru. Mogla bi da se pojave neka nova poznanstva i veze, ali prije nego što ostvarite bilo koje novo poznanstvo razmislite o svojim vlastitim očekivanjima.

Pokreće Blogger.