Toliko različiti, a snažno se privlače: Jarac i Rak se savršeno dopunjuju, Lava će ukrotiti Vodolija

Astrolozi otkrivaju da su pojedini znakovi Zodijaka toliko različiti, a ipak između njih postoji neka veza i energija koja ih privlači kao magnet. Ako ste spremni da se zaljubite najjače do sada i uživate u najvatrenijoj vezi koju ste do sada imali, poslušajte savjete astrologa i saznajte koji su to znakovi zodijaka sa kojim ćete imati fatalnu privlačnost.


Strijelac i Blizanci: Oni se privlače na svim poljima i fizički su stvoreni jedno za drugo. Uživaju u dugim razgovorima u kojima je Strijelac pošten i temeljan, a Blizanac pomalo površan i voli da ogovara. Iako je Strijelca ponekad teško natjerati da se pokrene i promjeni rutinu uz Blizanca koji je uvijek spreman na akciju postaje pravi pustolov. 

Bik i Škorpija: Jednog Bika ne može niko toliko seksualno da privuče kao Škorpija. Kada se ova dva znaka spoje oni mogu da provedu dane iza zatvorenih vrata spavaće sobe. Iako se mnogo razlikuju njihova veza bi mogla da bude fantastična. Bik je previše pasivan za Škorpiju, dok je Škorpija previše brza za Bika, ali ako su spremni da se promijene i prilagode njihova veza će sigurno da uspije. 



Jarac i Rak: Oni se savršeno dopunjuju jer hladni Jarac ne može da odoli Rakovim izlivima emocija. U spavaćoj sobi odlično funkcionišu i dopunjuju se. Ako uspiju da nađu zajednički jezik mogu da opstanu godinama, ali ako Rak postane previše osjetljiv i počne da se žali na Jarčevo ignorisanje veza može lako da se završi. 

Vaga i Ovan: Neobuzdan i energičan Ovan lako može da podlegne šarmu Vage. Ova dva znaka su toliko različiti ali savršeno funkcionišu, bar na početku veze. Doslednost Vage može lako da dosadi Ovnu, ali ako malo popusti može da uživa u najboljoj vezi u životu. 



Ribe i Djevica: Ribe su rođene sa dozom optimizma i njima je sve u životu lako i ništa ne može da im pokvari dobro raspoloženje. Djevica voli rad, red i disciplinu, a ipak ako se sretne s Ribama može da odstupi od svojih pravila bar na početnu veze. Ova dva znaka su savršen spoj i njihova veza bi mogla da traje ako nađu kompromis. 

Lav i Vodolija: Lav voli da komanduje i da vlada, dok Vodolija ne podnosi autoritet, ali ako Lav dozvoli umjetničkoj Vodoliji da uđe u njegov život njegova vladavina je završena. Sa Vodolijom će da upozna sve čari slobode i njihova veza će da bude savršena pustolovina.

Pokreće Blogger.