Stvari bez koji svaki znak Zodijaka ne može da zamisli dan: Ovan ovisan o kafi - Lav šopingu

Ponekad nam je previše teško da se izborimo sa svojim svakodnevnim navikama i da ih izbalansiramo i kontrolišemo. Koliko god da se trudimo da sve izbalansiramo bude nam teško da se izborimo sa svim navikama. 

Astrolozi nam otkrivaju da nam naš horoskopski znak može otkriti našu ovisnost o nečemu a mi vam otkribamo oje su to navike bez koji neki znakovi zodijaka ne mogu da zamisle svoj dan. Za neke je to šoping, za neke avantura a neki jednostavno ne mogu da zamisle svoj dan bez ispijanja kafe. 

Ovan: osobe rođene u ovom znaku su uvijek spremne za akciju tako da njihova strast i ovisnost o kafi ne treba da vas čudi. Njima je potrebno nešto što će da ih drži aktivnim i budnim 24/7. Bik: Pripadnici ovog znaka se poznati kao veliki gurmani i imaju apetit slona. Ne postoji osoba koja je više zainteresovana i ovisna o hrani kao što je Bik. Bilo da nešto slave ili su tužni, nije bitno, oni uvijek nađu povod za dobar gurmanski užitak.



 Blizanci: Cigareta je nešto što će uvijek da oraspoloži jednog Blizanca. Njima pušenje služi da se oslobode od stresa, a takođe to stalno koriste kao priliku za druženje i razgovor. Rak: Rakovi, kao vodeni znak upijaju mnogo stvari i emocija u sebe, zato uvijek treže nešto sa čim će da ublaže bol pa će često da posegnu za tabletama protiv bolova. Ako vam nekada zatreba neki sedativ znajte od koga da tražite. 

 Lav: Budući da su osobe u znaku Lava poznate kao narcisi onda je očekivano što baš oni toliko uživaju u šopingu. Za dobar odjevni komad spremni su otići i u inostranstvo i potrošiti zadnje pare kako bi imali nešto lijepo. Djevica: Osobe rođene u znaku Djevice su sklone tome da postanu žrtve nezdrave veze. Oni lako dozvoljavaju da ih druge osobe povrijede, ali nikada im neće uzvratiti. Radije će da ostanu u takvoj vezi nego da je napuste. 



 Vaga: Vage su veoma društvene i komunikativne pa ne čudi što su upravo Vage najveći ovisnici o društvenim mrežama. To su osobe koje svoj telefon ne ispuštaju iz ruku, uvijed dodaju nove slike i mjenjaju statuse. Škorpija: Pripadnici ovog znaka su poznati po svojoj vatrenoj i nagloj prirodi što se odnosi i na intimnost i seksualne odnose. Posvećuju veliku pažnju svom seksualnom performansu što može da preraste u porok i ovisnost. 

Strijelac:  Strijelčevi imaju izraženu avanturističku prirodu pa ne mogu da zamisle svoj dan bez avanture. On uvijek ima listu mjesta koja želi da posjeti . Uvijek su raspoloženi za spontane planove, druženje i putovanja. Jarac: Vjerovali ili ne Jarčevima je najvažnija stvar njihov posao. Ne vole da gube vrijeme na nebitne stvari. Oni su vrijedni, uporni i zalažu se za svoj posao koliko god je to moguće. Mogu toliko da se upuste u svoj posao da zaborave na svoje druge potrebe i ljude oko sebe.

Vodolija: Vodolije vole da se izgibe u svojim fantazijama. Ovisne su o igricama i knjigama. Lako zaborave na sebe i svoj identitet, pa im je ponekad potrebno mnogo vremena da se vrate u stvarni svijet. Riba: Ribe su veoma osjetljive i spremne su da urade sve za one koje vole. To često može da im bude problem jer ne dijele svi ista osjećanja kao oni. Njihovo romantični i osjetljivo srce može lako da bude povrijeđeno.

Pokreće Blogger.