Ljubavna astro analiza do 04.10. - Kod Djevica se budi strast, Ribama predstoje pozitivni događaji

Povoljan period za Djevice, Jarčeve i Ribe 


Ovan: Zvijezde vam obećavaju period pun strasti i ljubavnih impulsa. Bićete veoma aktivni i hrabri u ljubavi. U vama će da se probudi želja za avanturama koja će da vam donese dobre ljubavne prilike. Nemojte da dijelite planove ni sa svojim najbližim prijateljima jer biste mogli da upadnete u nepotrebne probleme. Oni koji su u vezi će da imaju težak odnos sa partnerom je bi vaš partner mogao da ignoriše vaše ideje i planove. 

Bik: Za osobe rođene u ovom znaku ovo će da bude povoljan period za upoznavanje novih ljudi. Oni koji su slobodni bi mogli da budu malo zbunjeni svojim osjećanjima, ali ako budetet strpljivi energija planeta će da vas nagradi. Oni koji su u vezi ili braku bi mogli da imaju nekih porodičnih problema zato treba da reagujete prije nego što postane prekasno. Imaćete nekih poteškoća pri ostvarivanj svojih planova, možda biste trebali svoje misli da usmjerite na sadašnjost umjesto što razmišljate o prošlosti.



Blizanac: Vaš partner bi mogao da dobije neke nove obaveze i ako ne budete na istim talasnim dužinama postoji mogućnos da svoju vezu završite na neočekivano nepristojan način. Naoružajte se strpljenjem u ovom periodu jer će vam biti veoma potrebno. Pokušajte da se opustite i da uživate u društvu svojih bližnjih. Nemojte drugima da namećete svoje mišljenje i pokušajte da ih ne povrijedite svojim riječima. 

Rak: Pokušajte da ne ubrzavate stvari sa voljenom osobom i pustite da sve ide svojim tokom. Vidjećete kasnije da je to nabolja strategija. Ako budete okupirani svojim egom to bi moglo da naškodi vašoj vezi i vašem partneru. Kontrolišite svoju nervozu i neraspoloženje kako ne biste napravili probleme i tamo gdje ih nema. 



Lav: Zvijezde vam daju odlučnost i pomažu vam da preuzmete stvari u svoje ruke kada je ljubav u pitanju. Budite strpljivi i pronađite unutrašnji mir. Analiziranje vaše veze će vam pomoći da postavite neke nove standarde zajedno sa partnerom. Oni koji su slobodni bi mogli, ako promijene svoju stalnu rutu kretanja, da upoznaju nekoga zanimljivog ko bi mogao da im donese osvježenje u život. 

Djevica: Utjecaj planeta će u vama da probudi strast, šarm, osjećajnost ali i dramu. Takođe će da vam donese transformaciju na emocionalnom nivou. Budite oprezni i uzmite u obzir sve kako bi stvorili vezu bez da previše trošite svoje emocije. Položaj planeta vam donosi sasvim novi domet emocija. Promjenom vašeg ponašanja prema nekim ljudima će vam pomoći da spriječite greške koje biste lako mogli da napravite.Nemojte da dijelite planove koje ste napravili sa partnerom sa drugim ljudima.

Vaga: Budite oprezni kada upoznajete neke nove ljude jer ste u ovom periodu posebno osjetljivi što bi moglo da utiče na vaše prosuđivanje. Nemojte da donosite nikakve nagle odluke u ovom periodu. Dobro razmislite kako ne biste napravili grešku i donijelu lošu odluku koja bi mogla da utiče na vašu budućnost. Pokušajte da ne izražavate svoje mišljenje akresivno i nastojte da budete smireni. 

Škorpija: Postoji mogućnost da ćete ponovo da se povežete sa svojom ljubavi iz prošlosti i ovaj put vaša veza bi mogla da bude uspješna. Suočićete se sa nekim poteškoćama ali ako ostanete smireni i lako ćete da se izborite sa njima. Stvoriće vam se prilika da promijenite nešto u svom životu i bilo bi dobro da je iskoristite. Nemojte da dozvolite da vaša osjećanja utiču na ostvarivanje vaših planova.

Strijelac: Čini se da je u vašem životu sve uobičajeno i osjećate se stabilno, ali ste i dalje napeti. Budite spremni na neke poteškoće u vezi ali nemojte previše da brinete jer ćete brzo da ih prevaziđete. Ako planirate putovanje neka to bude sa partnerom jer biste u ovom periodu mogli da oživite neka zaboravljena osjećanja. 

Jarac: Dopustite da vas ponese raspoloženje i trenutak i život će veoma brzo da vam se vrati u normalu. Dobro razmislite o sledećim koracima i nemojte da žurite sa ostvarivanjem nekih planova. Razmislite o uvođenju nekih promjena, ali ne dopustite da vas sputavaju i nemojte da odustajete od svojih načela. 

Vodolija: Vi i Vaš partner trenutno prolazite kroz veoma težak period pa bi unošenje nekih novina moglo da utiče na poboljšanje odnosa i ponovno buđenje strasti. Oni koji su slobodni ne bi trebali da odbijaju pozive prijatelja čak i kada su umorni jer nikada ne zante gdje možete da upoznate nekoga zanimljivig. Prevazićete neke poteškoće koje vas muče i stvari će početi da se odvijaju u vašu korist.

Ribe: Predstoje van neki pozitivni događaji gdje bi oni koji su slobodni mogli da upoznaju nekoga sa kib bi mogli da se upuste u romantičnu vezu, ali to ne znači da će ta osoba da bude vaša srodna duša. Budite strpljivi i pokušajte da ne budte nervozni i napeti i lijepe stvari će da vam se dese. oni koji su u vezi će da uživaju u društvu voljene osobe i napraviće promjene koje će da im donesu sreću i mir u vezi.

Pokreće Blogger.