Imajte poštovanja prema sebi i ne jurite ni za kim, naročito ne za muškarcem

Kada se nakon mnogo vremena koje ste proveli sami pojavi muškarac koji bi mogao da bude ljubav vašeg života, veoma je teško biti miran i sakriti svoja osjećanja.


Iako svoja osjećanja ne biste trebali da krijete i zadržavate samo za sebe, takođe ne biste trebali da budete previše otvoreni. Ako je on zaista onaj pravi nećete morati da trčite za njim, on će da bude tu pored vas spreman da krenete naprijed zajedno.

Ako muškarac ne dopušta da mu se približite, uštedjećete sebi mnogo vremena i truda tako što ćete ga pustiti i da nastavite dalje sami. Nemojte da pokušavate da ga forsirate na nešto što on ne želi jer ne postoji stvar koja bi mogla da privuče pažnju muškarca ako on nije zainteresovan za vas.



Treba da imate dovoljno vjere i samopuzdanja da znate kada se onaj pravi pojavi u vašem životu stvari između vas će početi da se odvijaju sasvim prirodno bez potrebe za nekim pritiskom. Odrastao muškarac zna koliko vrijedi jaka i nezavisna žena i nikada neće ni dozvoliti da ona juri za njim. 

Time što jurite za njim možete samo još više da ga natjerate da bježi od vas. Znajte da pravi muškarac nikada neće od vas zahtjevati da se žrtvujete za njega, on zna da vi zaslužujete najbolje i uvijek će da se trudi da vam pokaže koliko mu značite. Ako se zaista sviđate muškarcu on će na sve moguće načine to i da pokaže.



Možda će vam biti teško da prihvatite to da on ne gaji prema vama ista osjećanja kao vi prema njemu, ali što prije to shvatite biće bolje za vas. imajte poštovanja prema sebi i nemojte d dozvolite da trčite za nekim ko vas ne zaslužuje. Ako već vidite da bježi od vas pustite ga da ide.

Time što trćite za njim propuštate priliku da upoznate nekoga ko je zaista poseban i ko nikada ne bi dozvolio da se spuštate toliko nisko. Pravi muškarac će da se pojavi u vašem životu samo je pitanje vremena. Ne trena da trčite ni za kin, naročito ne za muškarcek koji vas ne zaslužuje.

Pokreće Blogger.