Astrolozi otkrivaju: Zašto Strijelčevi imaju strah od vezivanja - "Ne žele da se odreknu slobode"

Mnogi ljudi koji su nekada bili u vezi sa Strijelcem ce vam reći da se oni boje prepustiti u vezi i povezati se sa partnerom.


Većina Strijelčeva će da se upusti u vezu bez razmišljanja o tome da će je ikada napustiti, ipak uvijek će ih pratiti reputacija da se boji vezivanja. Astrologija bi mogla da nam pomogne u tome da razumijemo razloge zbog kojih Strijelci imaju strah od vezivanja. Ovi razlozi bi vam mogli pomoći da izbjegnete da završite slomljenig srca.

Oni ne žele da se odreknu svoje slobode. Njima vlada planeta Jupiter koja označava rast i razvoj, i za njih nema ništa strašnije nego da budu povučeni na dno. Oni su pravi avanturisti i slobodnog su duha i ne voli da bude zarobljen u vezi. Njima je potreban neko ko ih razumije i ko neće željeti da upravlja sa njima.



Takođe im je potreban partner kome mogu da vjeruju i kada nađu takvog partnera pokazaće mu lojalnost i ljubav. Spremni su da se u potpunosti predaju partneru u početku veze, ali ne očekujte da će to stalno biti tako. Oni vole nove stvari koje su im zanimljive. Uvijek su otvoreni za nove ljubavi i sve što dolazi sa njima.

U vezi uvijek vode računa o moralnim vrijednostima između njih i partnera. Budite otvoreni i iskreni prema njima i oni će polako da vam se otvore i prepuste vezi. Oni traže uspijeh u svemu pa tako i u ljubavi, pa su tako skloni da često mijenjaju svoje poglede i stalno traže nešto što će da im privuče pažnju.



Ako želite da zadržite Strijelca pored sebe nemojte da budete previše kritični prema njemu. Oni takođe ne vole kada neko stalno pokušava da ih kontroliše i ko ih tjera da rade nešto što ne žele. Ne vole kada je partner ljubomoran i kada moraju da se pravdaju, iako ponekad i oni sami znaju pokazati ljubomoru.

Pokreće Blogger.