Jasni znakovi koji mogu pokazati da je vrijedan vašeg srca: "Obratite pažnju kako reaguje kada vas vidi"

Ako ste u prošlosti bili povrijeđeni može vam biti veoma teško da se otvorite nekome, da ga pustite u svoje srce i držite se na distanci jer ne želite da budete ponovo povrijeđeni.

 

Mislite da ste upoznali pravog muškarca za vas, onog koji će prema vama da se ponaša sa poštovanjem i koji će da se brine o vama, ali se plašite da biste mogli ponovo da budete povrijeđeni. Prije nego što se odlučite da mu date svoje srce uvjerite se da li je on  zaista vrijedan vas i potražite sledeće znakove.

Želi bolje da vas upozna. Upoznavanje je formalnost kroz koju prolazimo kada nekoga sretnemo prvi put, ali vi treba da ostanete samo sa onima koji pokazuju iskreno interesovanje za vas. Ako muškarac sa vama razgovara samo o seksu bježite od njega. Muškarca treba da zanimate kako seksualno tako i mentalno.



Pored njega možete biti opušteni. On nikada neće da vas osuđuje. Kada ste pored njega osjećate se sigurno i stabilno. Zapamtite da zaslužujete samo najbolje jer nema boljeg osjećaja nego kada osjećate povezanost, ljubav i poštovanje.

Voli vaše prijatelje. Pozovite vašeg muškarca da upozna vaše prijatelje. Ako je on onaj pravi, on ne samo da će rado da se duži sa vašim prijateljima već će da vas podstiče da se češće družite sa njima. Oči mu zasijaju kada vas vidi. Obratite pažnju na to kako on reaguje kada vas vidi. Ako mu oči zasijaju kada vas vidi onda je on definitivno pravi muškarac za vas.



Pokazuje vam svoja osjećanja. Komunikacija je najvažnija stvar u svakoj vezi. Iako vam u početku neće smetati to što on ne pokazuje svoja osjećanja, kasnije to može da izazove problem.  Spreman je na kompromise. Vama je potreban muškarac koji je voljan da radi zajedno sa vama na vezi i voljan je da pristane na kompromise. Veza je partnerstvo u kojem su oba partnera jednaka i gdje se oba partnera jednako trude.

Pokreće Blogger.