Vaše omiljeno piće može puno da kaže o vašem karakteru: Crveno vino biraju strastvene žene

Da li ste znali da piće koje žena preferira može mnogo da vam kaže o njenom karakteru? Pa dragi muškarci sledeći put kada kada odete na prvi sastanak ili večeru obratite pažnju na to koje piće pije žena u vašem društvu. Piće koje naruči može mnogo toga da vam kaže o njenom karakteru.


Šampanjac- šampanjac biraju kokete i zavodnice. Ne boje se da se udaju za starijeg miškarca, sklone su varaju svojih partnera i veoma brzo se napiju. Vodka- vodku biraju jake i samostalne žene snažnog karaktera. Ne kriju svoje želje i nemojte se sa njima takmičiti u piću.

Konjak- biraju ga uglavnom žene srednjih godina koje žude za toplinom i ljubavlju. Ona želi nekoga ko će da razumije njenu dušu i ko će da joj posvećuje mnogo pažnje. Viski- biraju ga žene koje su pune samopouzdanja. Mogu biti ekastravagantne i nepredvidljive. Brzo se napiju i ne vole ujutro da se prisjećaju prethodne noći.



Tekila- Mlade, ekstravagandne i eksploživne dame će uvijek izabrati tekilu. U piću znaju biti opasne i potrebno im je svega nekoliko čašica da ih obori. Rum-kola- ovo je omiljeno piće žena koje vole da eksperimentišu u svemu. sa njima vam nikada neće biti dosadno.

Džin-tonik- žene koje biraju ovo piće su sklon da govore o stvarima koje ne razumiju. Veoma brzo se napiju i često se ujutro ne sjećaju sta im se dogodilo prethodnu noć. Crveno vino- uvijek će da izabrati strastvene i emocionalne žene. Na prvi pogled vam može izgledati suzdržana ali u njoj se razvija oluja osjećanja. Ne napije se brzi ni često ali kada se to desi nepodnošljiva je.



Bijelo vino- Bijelo vino biraju rezervisane, proračunate i i hladne žene. Uvijek se trude da ostanu trijezne i vode računa o svojim postupcima. Likeri- Likere obično biraju domaćice i porodične žene. Pivo- Žene koje biraju pivo će vam biti najbolji prijatelji. Čvrsto stoje na svojim nogama i ne voe tipične ženske priče.

Pokreće Blogger.