Kako alfa žene gledaju na pravu ljubav: “Trebali bi biti sebični da biste privukli ono što zaslužujete”

Alfa žene su svjesne toga da ih neće svi uvijek voljeti. To je čini jačom i drugačijom od drugih žena. Ona se ne žuri da nekome pokloni svoje srce, ali kada to učini njena ljubav nema granica.


Zna da postoji mugoćnost da  joj srce bude slomljeno, ali ona je spremna na to jer je i prekid veze sastavni dio života. Ne smeta joj da čeka jer zna da za prave stvari treba vremena. Ona je samouvjerena i nikada neće prihvatiti manje od onoga šta smatra za sebe vrijednim. Svjesna je svoje inteligencije, ljepote i svog potencijala.

Alfa žena je svjesna da ako želi muškarca koji će je poštovati i biti iskren prema njoj i ona treba isto tako da se ponaša. Alfa žena ne želi nikoga da povrijedi ali isto tako neće tolerisati nikoga ko joj čini loše u životu. Sve što ona želi jeste da bude srećna i da živi mirno. Ona se nikada neće pretvarati da je srećna ako stvari idu loše.



Alfa žena zna da ako želi da bude voljena  mora da nauči da voli i da pruži ljubav. Ljubav se ne događa preko noći ona se razvija uz strpljenje i napor oba partnera. Kada upoznate svog partnera možete osjetiti pozitivne vibracije ali da bi to postala prava ljubav i da bi taj muškarac postao vaša srodna duša na tome morate da radite.

Ona će uvijek da bude na oprezu jer zna da postoje osobe koje ih samo žele povrijediti i iskoristiti. Ona je svjesna toga svaki put kada rizikuje u ljubavi. Biće na oprezu dok se ne uvjeri da je prava osoba pored nje i tek tada će u potpunosti da mu se preda.



Mnogi ih smatraju sebičnim, ali one znaju da je najvažnija ljubav ljubav prema sebi. Ona je svjesna da ako ona ne voli sebe dovoljno niko drugi je neće moći voljeti. Svaka žena treba da zna da se razmazi i da stavlja svoje potrebe na prvo mjesto. Način na koji se ona odnosi prema sebi pokazuje muškarcu kako da se odnosi prema njoj.

Pokreće Blogger.