"Djetinjast muškarac nije materijal za vezu" - 7 jasnih znakova da nije zainteresovan za vezu

Kada ste u vezi treba dobro da otvorite svoje oči da bi ste se uvjerili da li je muškarac sa kojim izlazite ozbiljan ili samo želi sa vama malo da se zabavi. Vi možda imate ozbiljna osjećanja prema njemu i želite da podignete vašu vezu na viši nivo ali možda on nije zainteresovan za to i možda želi samo prolaznu avanturu.  Dobro otvorite svoje oči, možda vam neki od ovih znakova može pomoći da vidite da li je on zainteresovan za vezu sa vama.


1. Ne trudi se Ako vaš partner nije u stanju da održi data obećanja, zaboravlja vaše sastanke ili nikada ne predlaže iste, to bi mogao da bude jedan od sigurnih znakova da važ trenutni patrner nije zainteresovan za ozbiljnu vezu sa vama.

2. Uvijek trčite za njim Ako uvijek morate da ga zovete da provjerite da li će da se pojavi na već zakazanom sastanku, kako ne biste izvisili kao i poslednji put, to je jasan znak da ga nije briga za vas i da ne treba da se trudite toliko oko njega.



3. Zbija šale na račun vaše veze Ako muškarac neprestano ističe kako je dobro biti sam i ne biti u vezi, ako svo vrijeme zbija šale na račun vaše veze i ljubavi to govori da nije u stanju da bude u ozbiljnoj vezi i da on ne vidi budućnost sa vama.

4. Ne pokazuje zahvalnost Kada muškarac ima ozbiljne namjere i želi vezu sa vama on će uvijek da se trudi da vam pokaže koliko je zahvalan za sve što činite za njega. Ako imate osjećaj da sve što činite za njega nije dovoljno prestanite da se trudite jer takav muškarac vam ne treba u životu.



5. Raspitajte se o njegovim prethodnim vezama O muškarcu može puno da otkrije način na koji on govori o svojim prethodnim vezama. Ako on o svojim prethodnim vezama govori sa bijesom i svoje bivše naziva pogrdim imenima to vam je sigura znak da nemate šta da tražite sa takvim muškarcem.

6.On je djetinjast Ovo je još jedan jasan znak koji će da vam pokaže da on nije ozbiljno zainteresovan za vezu sa vama i da nije spreman da se veže.  U životu vam ne treba muškarac koji ne zna da upravlja svojim novcem, koji uvijek prvo mora da se konsultuje sa svojom majkom kada treba da donese neku odluku ili koji više voli da provodi vrijeme sa svojim društvom i zbija šale koje samo oni razumiju.

7. Voli da izlazi Nema ništa loše u tome da muškarac povremeno izađe sa svojim društvom. Ali ako vaš muškarac više voli da provodi vikende u opijanju sa svojim društvom nego miran vikend sa vama to je znak koji treba da vam upali alarm.

Pokreće Blogger.