Velika astro analiza do kraja 2020 - Šta mogu da očekuju Ovnovi, Bikovi i Blizanci

Velika astro analiza do kraja godine, kakve promjene bi mogli da očekuju znakovi Zodijaka u ljubavi, karijeri i sa zdravljem


OVAN LJUBAV: Ljubavne teme neće biti u prvom planu. To ne znači da neće biti ljubavnih događanja, no vaš fokus usredotočit će se na neka druga područja. Ako ste u stabilnoj vezi, ona će se, što se vas tiče, razvijati skladno i bez većih turbulencija. Ako ste još sami, to je vrijeme kad je idealno da više izlazite i bolje se povežete s okolinom.

Bit ćete prilično aktivni, ali i strastveni zbog dugog boravka Marsa u vašem znaku pa olabavite ako treba. Povoljna Venera otvorit će vaše srce za ljubav malo jače od 7.9. do 3.10., te od 16.12. do kraja godine. KARIJERA: Pred vama je dinamično i zahtjevno poslovno razdoblje. Zbog tranzita tri spore planete u Jarcu (Saturn, Pluton i Jupiter) po vašoj prirodnoj 10. kući karijere i statusa, izazovi i prilike bit će vaša svakodnevnica.



Moguće je napredovanje koje će vam otvoriti Jupiter, ali kroz sve to od vas će se očekivati i profesionalnost, zrelost i odgovornost. Moći ćete ostvariti mnogo toga uz spomenute uvjete. U ovom periodu Mars u vašem znaku dodat će više aktivnosti u svakom pogledu, tako da ćete biti i više nego zauzeti.

Vaše mogućnosti bit će velike i važne ukoliko postupite mudro i taktično, odnosno ako ne žurite i ne skačete prije nego što pogledate kamo sve vodi. ZDRAVLJESAVJET: Mars će u vašem znaku pokrenut će vas i dati vam silnu energiju koju treba znati kontrolirati. Moći ćete puno toga uz uvjet da olabavite kad treba. Pazite da ne pregorite. Redovno prakticirajte stanke.



BIK LJUBAV: Uran u vašem znaku na kojeg se još navikavate, motivirat će vas na nove postupke i drukčije pristupe temi odnosa. Tražit ćete svoje mjesto i svoja prava u vezi. Druga strana ponekad će biti iznenađena pa se potrudite biti jasni. Dulji tranziti sporijih planeta iz Jarca dobro su postavljeni prema vašem znaku pa ćete imati i dobar vjetar u leđa, a vaše će samopouzdanje biti veće nego inače.

Neki će u ovom periodu postati potpuno svjesni koji su njihovi ideali i svoja će očekivanja u ljubavi postaviti prema njima. Ipak, važno je ostati realan pa ako još tražite svoju bolju polovicu, nemojte biti prezahtjevni. Sve će se odvijati mirno, uredno i stabilno, baš onako kako vi volite (osim ponekog vašeg istupa). Dobra Venera osvijetlit će vas od 3.10. do 29.10.

KARIJERA: Ovaj period bit će odličan za sve one koji se žele usavršavati u svojoj struci ili učiti nešto novo. Upravo talent za spajanje tradicijskog i modernog bit će vaša dobitna kombinacija. Znat ćete uskladiti stvari tamo gdje drugi neće uspijevati. Imat ćete žicu gotovo za sve. Vaše ideje bit će prihvaćene.

Oni koji još uče (studenti i slični) bit će prilično angažirani oko usvajanja novih znanja i uz trud, ali i sreću koja ih neće mimoilaziti, bit će krupnijih uspjeha. Moguće su i stipendije. Oni Bikovi i Bikice koji žele putovati na neka dalja odredišta (inozemstvo pa i dalje) u ovom periodu imat će priliku za to. Neki će na taj način spojiti ugodno s korisnim i istinski uživati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Bit ćete zdravi i stabilni zbog stelliuma planeta u Jarcu. Povremena živciranja bit će kratkog daha i brzo ćete ih nadilaziti mirom, sviješću da vam dugoročno ide dobro i stvarima koje najviše volite i u kojim uživate. Samo ih se sjetite na vrijeme.

BLIZANAC LJUBAV: Pred vam je važan i aktivan ljubavni period. Kao da ćete jasnije vidjeti, te biti usmjereni na iskrenije odnose s drugima. Venera vam je sklona od 29.10 do 22.11. KARIJERA: Ako je izostajala potpora drugih za ono što radite, u ovom periodu bit će ljudi koji će vas podržati. Više se nećete osjećati toliko usamljeni u svojim idejama i poduzimanjima.

Ipak, eklipse u vašem i opozicionom znaku Strijelca (30.11. i 14.12.) donosit će ozbiljna preispitivanja za suradnju s drugima. Moguće su situacije kad ćete trebati „progutati“ nešto što inače ne biste, ali vaša dvojna priroda koja lako primjenjuje ideju „na jedno uho uđe, na drugo izađe“, vjerojatno će uspjeti u tome.

S druge strane, sami ćete se lomiti treba li ostati pod nekim ugovorom ili krenuti u nepoznato. Budite realni i ne zanosite se iluzijama. Držite se činjenica i sve će biti u redu. ZDRAVLJE&SAVJET: Vratit ćete se u formu, ali život će vas nastaviti mljeti na svoj način. Važno je održavati uredan ritam života i ne popuštati iskušenjima brzih rješenja. Zaboravite tablete ako ih baš ne morate uzeti, bolja je šetnja na svježem zraku i raniji polazak na počinak.

Pokreće Blogger.