Znakovi koji pokazuju da je vaš muškarc jos uvijek djetinjast - "Slijedi sve što mu majka kaže, bez pitanja"

14 znakova koji jasno govore da je muškarac još uvijek samo dijete


Žali se na sve; Od lošeg vremena do velike gomile ljudi. To nikada ne prestaje, ništa mu ne odgovara. Žali se jer mu se može; Ovo je svojevrsni mehanizam samoodbrane. Vjeruje da će ga pritužbe približiti rješenju, dok je u stvarnosti obrnuto.

Razmažen je u smislu da nikad nije zadovoljan ni situacijom ni njenim rješenjem; Žali se kao dijete jer mu se neko nije izvinio. Onda kada je dobio izvinjenje ponovo se žalio jer mu se nije svidio način na koji je dobio to izvinjenje.



Nije pristojan prema konobarima,blagajnicima i taksistima; Ako je ljubazan prema svojim prijateljima ali nije ljubazan prema uzlužnom osoblju, on nije ni dobra ni odrasla osoba. Ako misli da se može ponašati loše samo zato što ima doboljno novca da plati neku uslugu,onda ne zna šta znači poštovanje.

Neuredan je; Pije iz neoprane šoljice za čaj sve s ostacima čaja, posvuda razbacane limenke od piva, ne pere postaljinu i spisak se nastavlja dalje. Ovo je jedan od glavnih znakova da muškarac još uvijek nije izašao iz pelena.



Uvijek kasni; Ako uvijek kasni, pokazuje svoje nepoštovanje prema prijateljima pa i prema sebi, jer ga nije briga šta drugi misle o njemu. Ne čisti iza sebe nakon obroka; Pa on je odrastao muškarac, a žena definitivno nije njegova služavka.

Pravi od muve medvjeda; Djetinjasti muškarci to često čine i to kada su okruženi velikim brojem ljudi. On je uvijek pobjednik u svakoj priči koju ispriča.

Počinje prozivati djevojku koja ga odbije; To se dogodi iznenada, odjednom svi njegovi osjećaji nestanu i ona postaje neprijatelj. Djetinjast muškarac ne zna kako da se izbori sa odbijanjem. Jedino o čemu razmišlja jeste kako da je ponizi kako bi se osjećao uzvišenim.

Ismijava svoje prijatelje, ali ne voli šale na svoj račun; Ovdje se nema šta za reći. Nepristojan je kada pije; Ne zna mjeru i ne može se kontrolisati kada popije. U takvom stanju pokazuje svoje pravo lice.

Još uvijek sluša sve što mu mama kaže; Nemojte pogrešno shvatiti, ali samo djetinjast muškarac slijedi sve što mu majka kaže, bez pitanja. Odrasli muškarac može se pobrinuti za sebe i donijeti vlastitu odluku, čak i ako se njegova majka s tim ne slaže.

Njegovi su prijatelji djetinjasti, i to mu odgovara; Odrasla osoba zna da njegov lik određuju oni sa kojima se okružuje. Ako se nastavi družiti sa momcima koji su zaglavili u detinjstvu, onda je i on isti. Sutradan sve zaboravi; Odmahuje ruko i samo se smije na ono nepristojno šro je rekao ili učinio. Očigledno mu je to smiješno

Info Pult / Branka.G

Pokreće Blogger.