Mjesečna astro prognoza za Avgust - Šta bi mogli da očekuju Vage, Strijelčevi i Škorpije

Šta bi mogli da očekuju Vage, Strijelčevi i Škorpije


VAGA Nije život bajka pa da sve ide kako vi zamislite. Naprotiv, u većini slučajeva neće biti baš kako vama odgovara, a to što ste do sada uspeli da ostvarite to što ste poželeli je samo splet okolnosti a ne samo vaša zasluga. Neki ljudi ne urade gotovo ništa pa im opet sve ide od ruke, neki se trude i trude a sve što doživljavaju je poraz za porazom, na to niko ne može da utiče.

Emotivno ste iscrpljeni i svakog trenutka ste spremni da pobegnete od svih i da se više nikada ne vratite. Dajete sebe do maksimuma a ne dobijate ništa zauzvrat, za vas je ceo život borba koja se ne završava i to traje i traje, mesecima i godinama. Ni ovog meseca stvari neće biti mnogo bolje, jedina svetla tačka na kraju tunela vas može dočekati krajem meseca ako sve protekne po planu.



Problemi sa ždrelom i grlom vam po ko zna koji put otežavaju spavanje i funkcionisanje tokom dana. Najbolje je da proverite da li je reč o alergiji ili nečemu hroničnom. U svakom slučaju neki lek će vam biti potreban pre ili kasnije. Zakažite pregled kod lekara i krenite sa ispitivanjima što pre, kako bi saznali tačan razlog vašeg stanja.

ŠKORPIJA Osoba kojoj vaše srce pripada vas ne primećuje. Nije zainteresovana za ert ni ozbiljniju vezu. Da više emotivno ne bi povređivali sebe, potražite novu ljubav. Budite sigurni da postoji, potrebno je samo malo više strpljenja. Ne gubite nadu. Ponekad vam je ljubav pred očima ali vi kao da ne vidite baš najbolje. Ipak, iako imate dosta prijatelja koji gaje emocije prema vama, te emocije nisu obostrane i tu ništa ne možete da silite.



Uspešno ste realizovali zadatak i veoma ste ponosni na sebe. Uložili ste dosta truda. Zaslužujete da izvedete društvo na piće i maksimalno se opustite i proslavite. Ipak, ne dozvolite da se previše opustite pošto vas u budućnosti čeka period sa napornim poslovnim obavezama i nećete imati puno vremena za relaksaciju, budite spremni na prekovremeni rad i manje vremena ćete provoditi sa najdražima.

Mogući problemi sa nesanicom. Ako ne pronadjete prirodno rešenje, obratite se lekaru. Par lekova vam neće naškoditi. Osećaćete se bolje, pokušajte. Ipak, ako mislite da možete sami da rešite ovaj problem pokušajte to na prirodan način, uz pomoć prirodnih preparata, čajeva i toplih napitaka. Bitno je da svako veče legnete mirne glave, bez pritisaka i obaveza koje vas čekaju narednih dana.

STRELAC Posvađali ste se sa partnerom i niko od vas ne popušta. Ipak, načinite prvi korak i skratite svima muke. Ljubav je jaka i pobedićete sve probleme zajedničkim naporima. Previše ste slični i to je vaš najveći problem, svako mora da istera neko svoje mišljenje bez obzira ko je u pravu. Neko će morati da se promeni ako mislite da vaša veza opstane na duži rok. U suprotnom, svađe će da budu sve učestalije čak i zbog nekih nebitnih stvari.

Pred vama je veliki i odgovoran zadatak. Niste sigurni da li možete da ga sami izvedete do kraja i to vas dosta plaši. Budite slobodni i zatražite pomoć prijatelja, sa nestrpljenjem čekaju vaš poziv. Budite pozitivni. Opterećeni ste dešavanjima oko vas i uznemireni zato što ne možete da vladate situacijom. Udahnite oduboko i potražite savet bliskih osoba od poverenja. Zato i postoje najbolji prijatelji.

Uglavnom se dobro osećate osim povremenih glavobolja koje su na svu sreću kratktrajnog karaktera. Šetajte više pored reke i dišite duboko. Dobro se osećate kada ste opušteni. Smireni ste i opušteni samo kada nemate preveliki broj obaveza a to je veoma bitno kako biste bili uspešni na svim poljima. Pokušajte da uživate u životu što češće, ne opterećujte se nevažnim stvarima koje vas samo mogu dekoncentrisati.

Pokreće Blogger.