Ljubavni horoskop za jul 2020 - Šta mogu da očekuju zauzet i slobodni Vage, Škorpije i Strijelčevi

Šta mogu da očekuju zauzeti i slobodi Vage, Škorpije i Strijelčevi


VAGA Ako ste u vezi: Kvadrat koji će Merkur 8. jula praviti sa Marsom dovešće do sukoba i svađe između vas i vašeg partnera oko zajedničkih ciljeva. Imaćete različite poglede na to šta bi trebalo da vam bude prioritet u vezi. Oboje ćete imati čvrste argumente od kojih nećete odstupati. Dogovor ćete postići kada Merkur krene direktno, nakon 12. jula. Poboljšaćete komunikaciju.

Druga polovina jula doneće vam nova neslaganja, koja su povezana sa raspodelom kućnih i porodičnih obaveza. Zbog obaveza koje ćete u isto vreme imati na poslu, osećaćete se razapeti, a vaš partner neće imati ni malo razumevanja. To će pojačati tenzije između vas i krajem meseca dovešće do novih sukoba. Opet ćete se spoticati o nerešene teme.



Ako ste slobodni: Nailazićete na brojna iskušenja koja će testirati vaše kriterijume u odabiru osobe koju želite kao emotivnog partnera. Pružiće vam se više mogućnosti za ulazak u vezu ali vam ni jedan od potencijalnih partnera neće delovati dovoljno u skladu sa vašim potrebama. Mada ćete u jednom trenutku biti blizu odluke da uđete u vezu sa jednim od njih samo da ne biste bili sami, predomislićete se jer će vam postati jasno da između vas postoji previše suprotnosti i da veza ne bi opstala.

Starije Vage će se naći na pravoj klackalici od različitih emocija u vezi osobe koja im se dopada. Svaki argument za vezu, pratiće argument protiv ulaska u vezu Na kraju meseca ćete ipak doneti mudru odluku i skupiti hrabrost da pokušate.



ŠKORPIJA Ako ste u vezi: Potrebno je da se potrudite da poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom. U protivnom ćete nailaziti na nesporazume koji će dovoditi do pojačanih tenzija i povremenih prepirki. Kada Merkur bude krenuo direktno 12. jula, počećete polako da prevazilazite neslaganja i bićete složniji u vezi zajedničkih planova. Potrebno vam je više zabave i izlazaka.

Druga polovina jula donosi vam neslaganja oko odlaska na zajednički odmor i putovanje. Nailazićete na nepovoljne okolnosti, a imaćete i suprotne želje u vezi mesta na koje biste otputovali. Neophodno je da budete otvoreni na kompromis. Do kraja meseca ćete uspeti da se dogovorite i da rešite nesuglasice. Očekuje vas više sklada u vezi.

Ako ste slobodni: Susret sa osobom koja je maštovita, zabavna i privlačna probudiće u vama duboka osećanja i zaljubićete se. Primetićete da vam vaša nova simpatija daje signale kako je otvorena za bliže upoznavanje. Počećete da se viđate i često izlazite zajedno. U početku ćete biti u oblacima ali će već u drugoj polovini jula doći do pojave naglašenih različitosti između vas i druge osobe. To će prouzrokovati razočarenja. Prekinućete odnos, da biste pred kraj meseca obnovili vezu sa bivšim partnerom.

Stariji Škorpioni će biti puni nade u uspeh njihovog pristupa osobi koja im se dopada. To će biti kratkog veka jer ćete otkriti kako vaša simpatija nije ni približno takva kao što ste je idealizovali na početku. Moguća je samo avantura.

STRELAC Ako ste u vezi: Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi praviće u 8. jula kvadrat sa Marsom i dovešće do pojačanih tenzija i mogućih svađa i prepirki između vas i vašeg partnera. Uzrok će biti u nemogućnosti da se dogovorite i složite oko ulaganja zajedničkih finansija, kao i oko načina kako biste da provodite zajedničko vreme. Budite uviđavni i strpljivi.

Merkur će 12. jula krenuti direktno i biće vam lakše da se razumete sa partnerom i da rešavate nesuglasice. Poboljšaćete komunikaciju i imaćete plodne ideje o zajedničkim akcijama. Krajem meseca će ponovo doći do pojačanog neslaganja zbog opozicije Mekura sa Jupiterom. Suprotni stavovi između vas dvoje zahtevaće spremnost na kompromisna rešenja.

Ako ste slobodni: Nailazićete na nerazumevanje od strane okoline, čak i pojedinih prijatelja, što će otežavati vaše društvene kontakte i mogućnost da upoznate osobu koja bi vam odgovarala za ulazak u emotivnu vezu. Sa jednom osobom ćete imati intenzivniju komunikaciju ali ćete nailaziti na različite stavove što će vam stvarati teškoće u komunikaciji. Mada će vam se ta osoba dopadati i delovati vam privlačno, shvatićete da imate previše različite sisteme vrednosti da biste se uklopili.

Nešto stariji Strelci će biti privučeni osobom koja će na njih ostaviti pozitivan utisak svojom pojavom i inteligencijom. Naći ćete na klackalici da li da uđete u vezu ili ne jer ćete naići i na razlike u životnim pogledima. Veza nije izvesna.

Pokreće Blogger.