Astro analiza za ljeto i jesen: Šta bi svaki znak Zodijaka mogao da očekuje u narednih 5 mjeseci

Šta bi svaki znak Zodijaka mogao da očekuje u narednih 5 mjeseci


OVAN Ljeto: U 7. i 8. mjesecu bit ćete puni energije i pozitivne snage. Imat ćete više samopouzdanja i spremni ste za nove izazove. Očekuje vas pozitivan pomak u profesionalnim obavezama, ljubavnim sastancima, odmorima. Imat ćete dovoljno volje i energije da ispunite obaveze koje bi se mogle povući kasnije.

Jesen: Stresni period bit će pun briga, nedoumica i neodlučnosti. Možda će vas netko razočarati ili ćete imati osjećaj kao da ste nekoga iznevjerili. Ne donosite velike odluke, posebno ne pod pritiskom. Prihvatite date okolnosti i ne mijenjajte ih silom.



BIK Ljeto: 7. i 8. mjesec će donijeti bolje vrijeme za opuštanje. Prepustite se više nego inače i u njemu ćete uživati. Čak i u ljubavi, očekuje vas pozitivan period. Ako imate partnera, očekuju vas velike zajedničke odluke. U 9. mjesecu budite skromniji i fokusirajte se na posao.

Jesen: Bit će istaknute osobne i poslovne veze. Bit ćete otvoreni za mišljenje drugih i za kompromise, zato očekujte dobar napredak u poslovnoj suradnji. Nove ljubavne veze također će dobro napredovati. U 12. mjesecu vas očekuje mir i zadovoljstvo.



BLIZANCI Ljeto: Bit ćete društveni i bezbrižni. Loša financijska situacija može vas dovesti do očaja, zato malo pokušajte smanjiti troškove. Imat ćete mnogo mogućnosti za razvijanje osobnih talenata. Kreativne profesije će posebno uspijevati.

Jesen: Vrijeme će biti pogodno za pohađanje različitih radionica i tečajeva. Moguće je da ćete upoznati novi krug ljudi s kojima ćete dijeliti slične interese. To će vas dodatno motivirati. Nećete biti najzadovoljniji na poslu. Razmislite kako biste mogli poboljšati radne uvjete.

RAK Ljeto: Izbjegavajte velike radne obaveze i dogovore početkom ljeta, jer se sve može brzo promijeniti. Umjesto toga, usmjerite energiju na planiranje odmora koji ćete najvjerojatnije nastaviti u 8. mjesecu. Tada ćete biti dobro raspoloženi za druženje, nova poznanstva i simpatije.

Jesen: Moguće je da ćete se naći između dvije vatre i pokušati da djelujete kao posrednik. Vaša uloga će biti nezahvalna, jer možete očekivati da će vas neko kriviti za svoje probleme. Pozitivne promjene na poslu učinit će vas vrlo sretnim krajem godine. Možda ćete dobiti novi posao.

LAV Ljeto: Imat ćete razne ljetne avanture. Možete se odlučiti za ljetnu školu, izlet ili neku drugu aktivnost putem koje ćete proširiti svoje horizonte i udovoljiti svojoj radoznalosti. Ako se bavite sportom, napravit ćete veliki napredak u ovom periodu.

Jesen: Ovo će biti najprometnije doba godine. Nećete baš biti raspoloženi za promjene i nove projekte, ali izgleda da će vas drugi na to natjerati. Ako ste prisiljeni na neku suradnju, morat ćete pobijediti strah od neizvjesnosti. Imat ćete određenih obiteljskih problema na koje ćete morati reagirati.

DJEVICE Ljeto: Iako će biti vrijeme odmora, vrlo je moguće da ćete biti opterećeni poslom. Posvećenost poslu je jedini način da ostvarite uspjeh, ali razmislite, trpi li vaš privatni život zbog toga. Suradnja će također biti malo napeta zbog vaše nestrpljivosti. Jesen: Ovo će biti najperspektivnije vrijeme za ljubav i razna druženja. Bit ćete otvoreni, duhoviti i šarmantni. Mogući su romantični izlasci, izleti, kao i duža putovanja. Bit ćete sigurniji u sebe, tako da ćete voljeti ulaziti u intimnije razgovore. Vaše blagostanje će se poboljšati u 11. mjesecu, ali neće biti na vrhuncu.

VAGA Ljeto: Nećete imati obilje energije, ali dobro ćete se snalaziti između različitih obaveza i potencijalnih prepreka u karijeri. U drugoj polovini ljeta iskoristite odmor i posvetite se uglavnom svojoj obitelji. Razgovori s partnerom imat će pozitivan efekt na vašu vezu. Jesen: Bit ćete umorni i manje motivirani. Možda postoje određeni zdravstveni problemi ili ćete možda trebati voditi računa o bolesnom članu obitelji. Izbjegavajte obiteljske svađe i velike odluke o budućnosti. Na kraju godine očekuje vas pozitivna obiteljska atmosfera i lijepa energija.

ŠKORPIJE Ljeto: Vaše ambicije i želja za napredovanjem neće se ugasiti usprkos vrućim ljetnim danima. Ako ne ranije, zadatke ćete obaviti do 8. mjeseca, a zatim otići na obiteljski odmor. Odmarajte se u društvu prijatelja ili partnera i potpuno se isključite iz radnih obaveza. Jesen: Iako ste navikli da većinu svog posla radite sami, vjerojatno ćete morati surađivati više s drugima tijekom ovog perioda, slušati njihova mišljenja i rješenja i prilagođavati se njihovom rasporedu. Budite strpljivi i iskoristite ovo kao još jednu priliku da naučite nešto novo.

STRIJELAC Ljeto: Vrijeme će biti pogodno za duži odmor, možda putovanje, kao i za ostvarivanje većih poslovnih ambicija. Vrlo je moguće da u tom periodu napravite veliki korak naprijed u pogledu svoje financijske situacije ili profesionalnog napretka. Ako ste mlađi, možete steći važno iskustvo s ljetnim povremenim poslovima. Jesen: Ljubav i drugi važni odnosi bit će u prvom planu. Možda ćete donositi važnu odluku o vezi ili novoj ljubavnoj vezi ili će vam možda trebati podrška nekoga tko je dugo bio u vašoj sredini tijekom ovog vremena.

JARAC Ljeto: Fokus će biti na obiteljskim vezama i odnosima s ljudima koji vam najviše znače. Razgovarajte koliko god možete, jer će vam to olakšati stvaranje novih ideja i rješenja za moguće probleme. Za to vrijeme moguća su nova ljubavna iskustva koja će probuditi vašu strast i možda promijeniti vaše prioritete. Jesen: Početkom jeseni imat ćete manje energije nego inače, zato odvojite više vremena za sebe i planirajte nove projekte. Vrijeme je da se malo oslobodite i da neke stvari prepustite drugima. Ako studirate, dobro ćete iskoristiti pozitivan period kasne jeseni i završiti nekoliko projekata.

VODOLIJA Ljeto: Bit ćete druželjubivi i raspoloženi, tako da će vrijeme biti savršeno za odmor, provođenje slobodnog vremena s partnerom ili obitelji. Ako studirate, očekuje vas dobar period. Dolazi do profesionalne suradnje, koje će vam olakšati prilagođavanje, izražavanje stavova i napraviti kompromise. Jesen: Početak jeseni može biti naporan. Naročito na polju karijere nailazite na neke izazove koji će vam oduzeti mnogo energije. Izbjegavajte velike troškove za to vrijeme. Bit ćete u mnogo boljem raspoloženju u 11. i 12. mjesecu, možete očekivati puno od raznih kolaboracija.

RIBE Ljeto: Pred vama je pozitivno razdoblje. Više se opustite i družite s prijateljima. Moguće je da ćete dobar dio ljeta biti uključeni u projekt koji vam donosi novo poslovno iskustvo, ali i ljubav. Za to vrijeme možete očekivati bolju zaradu, ali i povećane određene troškove. Jesen: Bit ćete manje aktivni, možda ćete se manje baviti drugima i rješavati pojedinačne zadatke. Tako ćete uspjeti sačuvati energiju. Zbog nepredviđenih događaja možda ćete morati prilagođavati određene planove za budućnost, ali sve će na kraju ispasti dobro.

Pokreće Blogger.