Detaljan horoskop za vladavinu Lava: Ovnovi imaju problema sa novcem - Strijelac ostvaruje zamišljeno

Šta bi mogao da očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju do 20.avgusta


OVAN Posao : Trebalo bi da napravite neke promjene koje bi donijele napredovanje u vašem radnom okruženju. Predstoje vam veliki izazovi kako u poslovnom tako i u privatnom životu. Mogući su novčani problemi zbog nekih komplikacija koje niste mogli predvidjeti. Trebaće vam i vremena i truda da popravite situaciju u kojoj ste se našli.

Nemojte da žurite i dajte sebi dovoljno vremena kako ne biste probili rokove koji su vam zadati. Ljubav: Ovo nije dobro vrijeme za ljubav i romantiku. Iako vam se otvaraju novi pogledi,moguća su odugovlačenja koja će dodatno da vas nerviraju. Za one koji traže ljubav ovo je period isčekivanja. Zdravlje: Moguća prehlada.



BIK Posao: Spremite se na novu dinamiku. Nekima od vas, energija koja se pokreće, može okrenuti život naopačke. Tome su najviše izraženi oni koji rade u zdravstvu, komunikacijama i saobraćaju. Obratite pažnju na poslovne odnose, mogući su neočekivani nesporazumi, koji nisu lako riješivi i koji mogu trajno da vam naruše odnos sa osobama koje mogu biti veoma bitne za vašu karijeru.

Ljubav: Svedite svoj aočekivanja na minimum, to vam je u ovom trenutku neophodno.možda vam se neke stvari neće odvijati brzinom kojom biste željeli. Uključite i drugu stranu u svoje planove. U partnerskim odlukama treba da učestvuju dvoje. Od vase spremnosti na kompromis zavisi kako čete prevazići ova iskušenja. Zdravlje: Pripazite na svoja pluća.



BLIZANCI Posao: Moguć je susret i poznanstvo sa osobama koje su na višim položajima od vas, oni će otvoreno da iznesu svoja očekivanja i neće vam ostaviti puno prostora za kompromis u vašoj saradnji. Ne ostaje vam ništa drugo nego da disciplinovano prihvatite šta se traži od vas i prionete na posao. Ljubav: prije nego sebi zagorčate život, zapitajte se da li je to što vas muči vrijedno ljutnje i raskida veze.

Osjećate da vas voljena osoba ne razumije, ali vaše ćutanje djeluje previše misteriozno što bi drugi mogli protumačiti i kao ljutnju. Morate pronaći način da ponovo uspostavite blisku komunikaciju kako ne bi došlo do svađe koja je posljedica najobičnijeg nesporazuma. Zdravlje: Povedite računa o pritisku. Nađite način za oslobađanje stresa i opuštanje

RAK Posao: Moguć je osjetan priliv energije. Prati vas pozitivan trend kako u poslovnom tako i u privatnom životu. Lako postižete sporazume sa partnerima i kolegama i zauzimate mjesto koje odavno zaslužujete. Ovo je vrijeme na koje ste dugo čekali, može vam djelovati stresno i napeto ali to je vrijeme vaših malih pobjeda. Ljubav: oni koji nisu u vezi će morati da odluče da li da preuzmu inicijativu i upuste se u vezu sa osobom koja ih ne privlači strastveno, ali je dobra prilika za dugotrajnu vezu ili prijateljstvo. Zdravlje: mogući problemi sa varenjem.

LAV Posao: umorni ste, ponestaje vam snage i hitno vam treba odmor. Morate pronaći način da završite sve nove dugoročne obaveze. Ako odlučujete o svom poslovanju, bilo bi dobro da se udružite sa ljudima koji su na istom finansijskom nivou kao i vi. Oni koji rade sa nekretninama trebaju da budu oprezni i objektivni u svojim procjenama, jer bi se mogli javiti problemi koje u ovom trenutku nebi mogli riješiti. Ljubav: ne osjećate se ispunjeno u vezi u kojoj se nalazite, oa tražite nova zadovoljstva.ne treba da liječite svoju emocionalnu zbunjenost agresivnim razgovorima, oni mogu samo dodatno da vas iscrpe. Odložite ozbiljne razgovore i sve što može uzrokovati nerazumjevanje. Zdravlje: Moguć bol u grlu.

DJEVICE Posao: Ukoliko budete očekivali pomoć sa strane, razočaraćete se. Strategiju gradite isključivo na ličnim kapacitetima i neka vas ne ponesu tuđa obećanja jer baš kada vam bude najpotrebnije shvatićete da ste bili u zabludi.Izbegavajte pozajmice i sve druge vidove zaduživanja. Ljubav:imate potrebu za promjenom. Neke osobe koje biste mogli sresti ovog mjeseca izvor su stvarne inspiracije. Moguće je da sretnete osobu koja na ljubav gleda isto kao i vi. Ne treba da se zalijećete, jer sve se može završiti I prije nego što je počelo. Zdravlje: Moguća nesanica.

VAGE Posao: moguć je manji gubitak zbog nerealnih planova sa pogrešnom osobom. Posvetite se poslu, ne plašite se i učite na greškama, ne gubite vrijeme na ljude koji su dobri samo za zabavu i provod. Ljubav: Dolazi vrijeme za realizaciju ideja o kojima razmišljate većneko vrijeme. Ako je u vaše planove uključen i vaš partner ne očekujte previše jer bi se mogli razočarati. Zbog ovoga se možete osjećati pomalo izdano, ali budite smireni, situacija se ubrzo okreće u vašu korist. Zdravlje: Problemi sa alergijama.

ŠKORPIJE Posao: postoji opasnost da previdite neke očigledne činjenice koje vam mogu pokvariti cijelu finansijsku konstrukciju. Ukoliko dozvolite da vam se u posao mješaju osobe iz vašeg privatnog okruženja, postoji velikašansa da svi zajedno upadnete u probleme. Ljubav: zvijezde vam nisu naklonjene ovih dana. Moguće su ozbiljne rasprave sa partnerom. Možete ublažiti tenzije ukoliko dopustite partneru da učini prvi potez. Zdravlje: Sklonost prehladi.

STRIJELAC Posao: Sve što ste zamislili to ćete i postići. Dolazi vrijeme za realizaciju važnih projekata o kojima ste sanjali. Mogući su susreti sa interesantnim ljudima koji vide vaš potencijal i imaju dobre namjere. Ali budite oprezni, postoji mogućnost da neki od tih ljudi imaju problema sa zakonim. Ljubav: veliki su izgledi da će vas voljena osoba iznenaditi i istupiti sa zahtevima koji se ne uklapaju s vašim viđenjem veze.Ako se to dogodi, najbezbolnije ćete proći ako prihvatite novonastalu situaciju, čak i ako bi to vama, u prvom momentu, delovalo nepovoljno. Kako god da bude, stvari će se ubrzo vratiti na staro. Zdravlje: Mogući bolovi u leđima.

JARAC Posao: budite oprezni, osobe na koje bezrezevno računate mogu vas napustiti kad se najmanje nadate. To vam može prouzrokovati materijalnu štetu koja može biti posljedica nesporazuma ili, na prvu, bezazlenih grešaka. Ljubav: stabilnost veze vam može biti poljuljana, bićete pozvani da pomognete nekome ko vam je važan, a to može podrazumjevati promjenu planova za koje ste mislili da su sigurni. Svaki dogovor sklopljen ovih dana biće raskinut. Zdravlje: moguća nervoza.

VODOLIJA Posao: trebaće vremena da ubjedite okolinu da ste I dalje zainteresovani za obaveze. Svoju iscrpljenost maskirate lažnom veselošću, što može dovesti da u svakoj situaciji budete na udaru bilo kakvih komplikacija koje se tiču međuljudskih odnosa. Ljubav:mogući su nervoza I višak energije koji se može manifestovati kao gubitak komunikacije ukoliko nepostoji kvalitetan odnos između vas I partnera. Ako pronađete vremena da o svemu dobro porazgovarate sa partnerom situacija može da se promjeni. Zdravlje: prekontrolišite vid.

RIBE Posao: Magnet ste za ljude pune pozitivne energije I njihov entuzijazam vas počinje nervirati. Spremni ste za iznenađenja koja će vam otvoriti nove uvide u vaš poslovni život. Ovaj mjesec za vas nije povoljan, ali je važan za sve ono što dolazi. Ljubav: Žudite za avanturama I ovih dana se želite malo opustiti. Morate naći način da izađete iz svakodnevnice I sebi I partneru priuštite malo topline I ljubavi. Zdravlje: Čuvajte se infekcija.


Pokreće Blogger.