Svemir nikada neće odustati od tebe - Obratite pažnju na 11 poruka pomoći

Svemir ne govori uvijek jasno. Ponekad su znakovi zbrkani, ne nužno zato što Svemir ne zna kako dostaviti jasne poruke, već zato što vi slušate napola.


Mi svakodnevno dobivamo razne vrste znakova iz Svemira, ali njihovo dekodiranje i primjena u našem svakodnevnom životu je malo veći izazov. Ipak, Svemir ne odustaje od nas. Ukoliko zanemarimo prve znakove, Svemir će ustrajati i poslati malo očiglednije znakove. Oni bi se mogli pojaviti u obliku fizičkih simptoma ili u obliku zbivanja koja nas guraju izvan naše zone udobnosti.

Obratite pažnju kada primijetite bilo što od sljedećeg: 1. Pojave koje možda čak i mogu proći kao slučajnost, osim što je odabir trenutka previše savršen. 2. Snovi koji vam nude poruke ili prijedloge. 3. Knjige (ili blog!) koje govore direktno o onome što vam se trenutno događa u životu.4. Fizički simptomi koji signaliziraju nešto dublje (kao što je bol u leđima kada nosite težinu svijeta na leđima). 5. Prepreke na trenutnom životnom putu. Ako se nešto čini mnogo teže nego što bi trebalo, to može biti znak da bi trebali odabrati drugi put. Kada slušate svoj poziv, stvari se odvijaju bez napora.

6. Poruke koje se javljaju za vrijeme meditacije. 7. Intuicija koju ne možete zanemariti. 8. Osjećaj unutarnjeg znanja da je nešto istinito, iako je posve ludo, nevjerojatno ili nedostižno. 9. Tekstovi pjesama koje se stalno ponavljaju.10. Odgovori na molitve koje usmjeravaju vaš put. 11. Osobe koje privlačite koje dijele vaš poziv i vode vas na putu ili dijele put s vama. Svemir ne govori uvijek jasno. Ponekad su znakovi zbrkani, ne nužno zato što Svemir ne zna kako dostaviti jasne poruke, već zato što vi slušate napola.

Svemir pokušava komunicirati kada se događaju čudne slučajnosti, slučajna otkrivanja, knjige padaju otvorene na određenu stranicu, pojavljuju se neobični, zbunjujući snovi koji ne odgovaraju izravno na pitanja. Još uvijek imate izbor, bez obzira na to što svemir kaže ili čini.

Možete biti razočarani s odgovorima ili možete još uvijek odlučiti slušati. Slobodna volja je smiješna stvar kada je u pitanju duhovno vodstvo. Ali ne moramo slijediti upute. Možemo ili ne promatrati znakove ili ignorirati znakove.

atma.hr

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.