Astro analiza: Venera više nije retrogradna i mogla bi nam donjeti čaroban ljubavni preokret

Odnosi koji su se tokom retrogradne faze Venere pokazali kao neodrživi u budućnosti, moguće je da će početkom jula biti prekinuti.


Da li se vaši ljubavni planovi još uvek nisu ostvarili? Zar vam ne izgleda da je ljubav pomalo usporila svoj tok u poslednje vreme? Glavna odgovorna za ljubavnu blokadu može biti retrogradna Venera - planeta ljubavi i novca. Sreća je što se njen retrogradni hod upravo završio, a kada je Venera direktna, možemo bar malo da odahnemo po pitanju ljubavi.

Retrogradni period svu energiju kanališe ka unutra - morate da se suočite sa svojim unutrašnjim bićem. zato mnogi astrolozi preporučuju da tokom retrogradnih faza planeta razmislimo, pročistimo svoje misli i ponovo otvorimo temu nekih odluka i odgovornosti. Zato ćemo u narednim danima, kada je kraj retrogradne Venere, shvatiti koliko smo zapravo u prethodnih 40 dana naučili važnih lekcija.



Retrogradna Venera ima tendenciju da nas podseti na probleme iz prošlosti, jer se kreće unazad ka svojoj orbiti. Moguće je da smo sreli neke bivše ljubavi, dobili poziv od osobe iz prošlosti koji nikako nismo očekivali ili su nas pekle neke stare rane na duši. Sukob prošlosti u sadašnjosti u fazi retrpogradne Venere naučio nas je nešto veliko - da moramo okrenuti novi list života i prošlost zauvek ostaviti iza sebe.

Kada Venera krene direktno, prva dobrobit je bolja komunikacija sa partnerom. Svi problemi biće izneti, a zajendo ćete želeti da ih rešite na miran način i unapredite svoj odnos. Sada tačno primećujete svoje greške i priznajete ih pred partnerom. Spremni ste da ljubav stavite ispred ega i tvrdoglavosti.



Vreme je da počnete da slažete slagalicu vaše ljubavi. Deo po deo i kompletna i jasna slika biće pred vama. Sledi zaista bezbrižan romantični period. Stekli ste strpljenje, empatiju i veštinu aktivnog slušanja. Radite na tome da postanete bolji partner i otvoreno pokazujete emocije.

Počinjete da formirate nove, zdrave granice u emotivnom odnosu. Direktna Venera je početak moćnog ljubavnog života. Mnogi će ponovo izgraditi posećaj bliskosti, ali neki će osvestiti i potpuno drugačiju stranu.

Odnosi koji su se tokom retrogradne faze Venere pokazali kao neodrživi u budućnosti, moguće je da će početkom jula biti prekinuti. Kada se to dogosi, budite sigurni us voju odluku, stvarajte prostor za bolje odnose u budućnosti i veze koje odgovaraju osobi koja ste duhovnim rastom postali.

Pokreće Blogger.