Slučajnosti koje se dešavaju svakog dana, a nose važnu poruku Univerzuma - "Znakovi da ste na dobrom putu"

Svaka slučajnost je jedna nova lekcija, mogućnost ili šansa da rastete, naučite nešto novo i istražite nove životne staze.


1. Susret sa osobom iz prošlosti Ova osoba se može iznenada pojaviti u vašem životu, ali verujte da je tu sa dobrim razlogom. Možda Univerzum prilikom susreta sa njom želid a vam poruči da nešto treba da razrešite ili da se doneli dobru odluku iz prošlosti i to vam sada donosi nove blagodeti. Vreme je najbolji pokazatelj koja je svrha ovog susreta, samo budite otvoreni da to uvidite.

2. Novi ljudi - novi izazovi Univerzum često pruža pomoć kroz upoznavanje sa novim ljudima. Možda ćete u susretu sa novom osobom naučiti neku važnu lekciju ili će vam ona pokazati da ste na dobrom putu. Pomoć od Univerzuma često stiže preko novih poznanstava, zato obratite pažnju.3. Dobijate dar koji ste potajno želeli Da li vam se nekad dogodilo da nešto dugo želite, a onda vam neka osoba iz okruženja to slučajno pokloni, ne znajući za vašu želju? To je još jedan od načina čudesnog sinhroniciteta u svemiru. Univerzum vas na ovaj način nagrađuje za dobre izbore koje ste napravili.

4. U savršeno vreme na savršenom mestu Ponekad se činid a iz neke situacije nemate izlaza, ali se odjednom pojavi pomoć niotkuda. Na primer, kada pada kiša, a vi sretnete poznanika sa kišobranom. Ili, kasnite na važan sastanak, a svetla na svakom semaforu su zelena. Univerzum vam na ovaj način pokazuje da ste zaslužili pomoć jer ste na dobrom putu.5. Misao koja spašava Sigurno vam se dogodilo da tražite rešenje za neki problem i odjendom se, kao upaljena lampica u mračnoj sobi, pojavi misao koja sadrži jasan plan da sve završite u najboljem redu. Ova misao je dar od Univerzuma.

6. Emotivna telepatija Ponekad su nam misli preplavljene određenom osobom, a dok razmišljamo o njoj odjendom se pojavi poruka na ekranu telefona ili nas ista ta osoba pozove. To je znak da smo svi međusobno telepatski povezani i da nam Univerzum ukzuje da je naša emotivna veza sa tom osobom deo dobrog životnog putovanja.

7. Pesma kao poruka Dok putujete ka poslu, neraspoloženi ste i dan vam nije počeo kako treba, siguirno će vam osmeh vratiti vaša omiljena pesma koja se iznenada začuje sa radija. Univerzum vam tako poruluje da je uz vas. Takođe, u toj pesmi mogu biti skrivene poruke koje vam simbolično nagoveštavaju šta treba da preduzmete.

8. Magija brojeva Brojevi koji se ponavljaju u nizu, a koje često viđamo na tablicama automobila, digitalnom satu ilibrojevima kuća, mogu biti dobar znak od Univeruma. Ovi brojevi nazivaju se još i anđeoski niz brojeva, a prema verovanju, najbolji sinhronicitet sa Univerzumom ostvarujete kada vidite niz brojeva od nekoliko jedinica (na primer, 11,111,1/1...)

Pokreće Blogger.