Nije svaka veza vrijedna borbe - Pazite na koga trošite svoje vrijeme

Pazite na koga trošite svoje vrijeme.


Veze su komplikovana stvar, ponekad se trebate jako potruditi da biste ih razvili .... Stvarno mislite tako? Da, veza je komplikovana, ali za svaku vezu nije vrijedno boriti se. A najteže je odlučiti samo hoće li ostati ili otići. Ljubav je drugačija.

Ponekad je lijepa... a ponekad je okrutna i nanosi vam bol. Ponekad uopšte ne daje osjećaj sigurnosti i pouzdanosti. Ponekad nas razočara i rastavi na komade. Zato morate biti oprezni u to kome dajete ljubav. Svaka ljubav je nesavršena.



Neke nedostatke samo treba prihvatiti, a neke pokušati ispraviti. A ako to ne uspijete, onda morate otići. Čak i ako ste dugo vremena zajedno, ponekad je to potrebno. Nema potrebe da se stidite, nema potrebe da se osjećate krivima.

Jer ako više nema na čemu da se drži, treba ih pustiti. Kad se ljubav pretvori u ljubomoru, kada strast ustupi rutinu, kada se intimnost čini teretom, onda je bolje da krenete dalje različitim putevima. Jer, za svaku vezu nije vrijedno boriti se.



Pazite na koga trošite svoje vrijeme. Slušajte šta njegovi prijatelji i porodica govore o njemu. Komentari: "Pre tebe nijednoj nije uspevao da ostane veran!", najbolje vam otkrivaju kakav je u stvari.

Info Pult

Pokreće Blogger.