Žena koja poštuje sebe nikada neće tolerisati 7 stvari u vezi - "Ženi treba vjerovati i dati joj slobodu"

Žena koja poštuje ljude neće pružiti drugu priliku nakon laži i izdaje. Pronaći će nekoga ko nikad neće pogriješiti.


Neodlučnost; Svaka žena koja poštuje sebe tačno zna šta želi i zna kako to da dobije. Ona to isto očekuje od svog muškarca. Ona također zna da je gubljenje vremena i energije - upoznati nekoga s kim se ne osjeća samouvjereno i stabilno.

Izgovori; Žena koja poštuje sebe preuzima odgovornost za ono što se događa u njenom životu. Ne krivi druge, okolnosti, prošlost. Stoga traži istog čovjeka. Ako nađe izgovore zašto nije mogao doći, zašto je otkazao sastanak ili nije učinio nešto, shvatit će i biti pristojan, ali neće dopustiti da se to ponovi.



Držite je na kratkom povodcu; Ponekad, kada se nesigurni muškarac nađe u vezi s samouvjerenom i samopoštovajućom ženom, brine se da će je možda izgubiti. No, umjesto da joj vjeruje i vjeruje da je on dovoljno dobar, pokušava je kontrolirati i natjerati je da i sama sumnja.

Ali ženi treba vjerovati i dati joj slobodu, jer se u protivnom neće dobro završiti. Nedostatak ambicija i ciljeva; Njeni ciljevi i snovi su ono što je motivira da ustaje svako jutro. I treba joj neko ko će poštovati ono što ona čini i podržavat će je u tome.



I on će sam imati ambicije i ciljeve. Ljubomora; Može izlaziti sa kim god želi. Ali izabrala je tebe. Stoga morate biti sigurni u nju i vaš odnos. Neće trošiti vrijeme i energiju da dokaže svoju odanost, jednostavno zato što muškarac nije siguran.

Toksičnost; Snažna žena je to postala zato što je već pristala na manje i odabrala pogrešne ljude, ali naučila je i podigla svoje standarde. Sada ona odlučno ostavlja sve toksične ljude u svom životu.

Loš odnos prema njoj; Ako muškarac misli da može doći do nje i otići, ako bar jednom pokaže svoje pravo ja i shvati da on nije ono što je izgledao, neće čekati. Sve će shvatiti ispravno i dovoljno će poštovati sebe da ga više ne uzimaju nazad.

Info Pult

Pokreće Blogger.