Savjeti Keanu Reevesa: "Sutra nije zagarantovano, zato živite danas"

Keanu Reeves je jednostavno predivna osoba. Nažalost, to mu nije omogućilo prekrasan život.. Evo 12 njegovih citata


1. Niko od nas neće živ izaći odavde, pa molim vas, prestanite zaboraviti na sebe. Jedite ukusnu hranu. Šetajte po suncu. Plivajte u okeanu. 2. Ponekad je najteže postići jednostavne stvari. 3. Nevjerovatno je nadahnjujuće znati da je vaša budućnost u vašim rukama.

4. Sutra nije zagarantovano, zato živite danas! 5. Umetnost pronalaženja dobra u ljudima i čini svet saosećajnijim. 6. Morate promeniti svoj život ako niste zadovoljni i probuditi se ako sve ne ide onako kako želite.



7. Ponekad su neprijatelji naši najbolji učitelji, ljudi mogu učiti na svojim greškama, uništavanje ponekad znači i ponovno rođenje. 8. Tuga mijenja oblik, ali nikad se ne završava. 9. Svaka poteškoća u vašem životu učinila vas je osobom kakva ste danas. Budite zahvalni na teškim vremenima, samo vas čine jačim.

10. Pokušajte barem ponekad da budete u krivu, to će dobro uticati na vaš ego. 11. Na kraju, mislim da se svi možemo složiti da i ako dođe do tragedije, čovek može preživeti. Šta god da se dogodi u vašem životu, to možete riješiti! Život vrijedi živjeti.



12. Ponekad smo toliko zaokupljeni svakodnevnicom da zaboravljamo uživati ​​u njenoj ljepoti. Mi smo poput zombija. Pogledajte oko sebe, skinite slušalice. Pozdravite se s nekim u blizini i možda čak zagrlite nekoga ko izgleda kao da ga boli. "

infopult

Pokreće Blogger.