Karakteristike introverta koje mnogi ne razumiju - "Volimo ljude i ne volimo ih istovremeno"

Ponekad se introverti ponašaju na način koji se drugima može činiti čudnim. Ali biti introvert nije loše


Volimo ljude i ne volimo ih istovremeno; Sviđa nam se činjenica da možemo biti među ljudima i prepoznati ih kao stvarne, čak i bez riječi. Prava strana ljudi. Ali ne volimo biti blizu lažnjaka, s glupim tračevima, praznim brbljanjem o vremenu. Tačno znamo ko može biti naš prijatelj, a tko ne može.

Želimo da drugi znaju kako voljeti onoliko duboko koliko možemo; Pravi odnosi su nam važni. Znamo kako voljeti duboko. Obično par introvertnih voli više. Cijeli dan razmišlja o svom partneru, želi ga bolje upoznati i razumjeti zašto je takav.



Vjernost nam je veoma važna; Ako sa vam introvert provodi vrijeme, tada mu puno značite. Ulažemo puno vremena, ljubavi, ljubaznosti u ljude koji su nam važni. Želimo biti dobar prijatelj. Ako nas izdate, to nas mnogo boli. Zato mudro biramo prijatelje.

Ali mi vas ne krivimo; Čak i ako samo šutimo i gledamo, obično ne sudimo. Možda tako izgledamo, ali to je jednostavno zato što pokušavamo shvatiti i razumjeti što se događa oko nas. Obično biramo okruženje u kojem ne moramo nikoga suditi.



Ne, nismo lošeg raspoloženja; Mi obično nešto razmišljamo. I možemo to raditi cijeli dan. Naš mozak neprestano radi. I često više volimo biti sami s njim. Volimo naše ideje, maštamo, stvaramo, čitamo, gledamo filmove, opuštamo se. Takvi smo.

Doista moramo biti sami da se napunimo; Možda mislite da smo asocijalni, stidljivi ili dosadni, ali zaista moramo ponekad biti sami da se ponovo napunimo. Često izbjegavamo prazne razgovore, ali zaista cijenimo iskrene odnose i detaljne razgovore.

Nije nam uvijek dosadno kad tako izgledamo; Introvert se može zabaviti bez skoka na plafon. Introvertu je zapravo rijetko dosadno, jer je uvijek u svojim mislima. I ne daju nam da se dosadimo. Možemo sjesti u strahu zbog nečega, ali ne možete reći.

infopult

Pokreće Blogger.