Detaljna astro analiza za mjesec Maj - Šta bi mogli da očekuju Lavovi i Djevice

Šta bi mogli da očekuju Lavovi i Djevice tokom mjeseca Maja


Lav POSAO Ako ne radite posao iz ljubavi i ako ne volite ono što radite, u ovom periodu ćete ispitivati sami sebe. U suprotnom, posao će ispitati vas. Kasnit ćete na posao i bit ćete bezvoljni i možete zbog toga dobiti otkaz, što vi to podsvjesno i želite jer ne možete više raditi, a da to nema neki smisao.

Tu se podrazumijeva i financijska nadoknada, naravno. Ako ne radite i tražite posao, ali ne želite raditi bilo što, posao može naći vas. Hoćete li ga prihvatiti ovisi o tome koliko ćete se naći u tom poslu i hoćete li moći da u posao unesete svoj duh i vlastitu kreativnost, svoju snagu i energiju. Kriza s financijama se nastavlja kao i borba da se do novca dođe.



Sve ide s kašnjenjem, ali će ipak stići. I odjednom, riješit ćete sve što vas je mučilo danima. Sve zbog čega niste mogli spavati. Od sredine mjeseca poštujte rokove, a zadatke odrađujte na vrijeme. Ne podcjenjujte vlastite snage, talent i potencijal. Iako ste nesigurni, vrlo ste uporni.

LJUBAV Venera u 10. polju može dovesti do promjene ljubavnog statusa. Žene Lavovi imaju potrebu za domom i obitelji, dok muški Lavovi zauzimaju defanzivan stav i brinu za egzistenciju. Smatraju da još nije vrijeme ili da nema uvjeta , ali ako budu čekali povoljne uvjete, teško da će s takvim stavom ikada ostvariti ono što žele.



Starije i slobodne osobe imaju ideju o tome da je vrijeme da uđu u brak, a oni koji su u braku dolaze u poziciju u kojoj mora doći do transformacije ili prekida u okviru obitelji koju su formirali. Starija ili bolesna osoba može vam pasti na teret što će poremetiti odnose u zajednici. Za sada njegujte nepristranost, budite otvorenog uma i iskreni.

Veze mogu opstajati jedino ako svaka strana njeguje svoju individualnost i samostalnost. U posljednje vrijeme ste bili tvrdoglavi i nezadovoljni projektirajući vlastito stanje na odnose i okolinu. ZDRAVLJE Ono što ste zanemarivali sada postaje kroničan problem. Ne preuzimajte na sebe previše obaveza. Trenutno je teško naći mjeru, ali ako se organizam buni, poslušajte ga.

Djevica POSAO Novi ciklus će započeti pozicijom vašeg vladara na posljednjem stupnju Ovna. Ono što ste započeli u posljednjih mjesec dana sada morate dovesti do momenta kada treba s riječi prijeći na djela i krenuti u materijalizaciju. Ovan vam je dao polet i osjećaj za svrhu, a Bik će dati samopouzdanje i širenje osobnih resursa.

Sada imate priliku da trčite bolje i brže od ostalih. Sada se nećete kolebati niti će vam nedostajati fizičke energije da izdržite napore koje treba izdržati. Ukoliko postavite sebi jasna pravila i napravite plan i krenete u ispunjavanje onoga što ste sami sebi postavili do kraja ovog mjeseca, iznenadit ćete se što sve možete.

Iskustvo će vam biti motivacija za dalje korake. Nažalost, većina će odustati i vratiti se u stari kolosijek planova i analize. Što imate priliku naučiti tijekom ovog mjeseca? Prije svega, naučit ćete da budete uporni, istrajni i da vjerujete u ono što radite. Odličan je period za učenje, daleka putovanja i suradnju s inozemstvom.

Sada imate priliku da istaknete svoje sposobnosti i da se dobro organizirate, a ostalo će učiniti sretne okolnosti. Ako ne radite, obratite pažnju na poslove koji su vezani za hranu, nekretnine i građevinu. Najviše sreće imaju ekonomisti, bankari, poljoprivrednici, dizajneri i modni kreatori.

LJUBAV Imate potrebu za emotivnom slobodom i nezavisnošću, a s druge strane, mogli biste osjetiti posesivnost i nezadovoljstvo, jer osoba koju volite prolazi kroz fazu iskušenja. Možda je sklona da vas provocira ili da traži da se naprave promjene koje treba voditi u određenom smjeru. Ali vi niste previše sigurni da vam je put isti. Oko 8. svibnja/maja doći ćete u opoziciju da ćete morati na jednako tvrdoglav način ustrajati u svojim stavovima, nastojeći sve promijeniti i prilagoditi sebi. Rezultat ovakve situacije je nagli prekid.

Sada postoje teškoće da se složite, ali ako se koncentrirate na interes koji imate, možda ćete nadići izazovni period. Ako se suštinski ne slažete, dobro je vrijeme da se sve prekine. Bračni parovi su u nešto povoljnijoj situaciji, ali će imati sukobe zbog djece. Također, uočava se da će partner imati potrebu za nekom raznovrsnošću.

Ispoljavat će se s više individualnosti i nezavisnosti. Ovo će kod vas izazvati sumnju. Ako su temelji braka dobro postavljeni, odnos se neće bitnije poremetiti. ZDRAVLJE Dobro će vam doći rekreacija u vidu šetnje ili jogginga.

Pokreće Blogger.