Vaš život je u vašim rukama: Ljudi sa energijom visokih vibracija mogu privući obilje, sreću i ljubav

Kada nam je vibracija niska, teže razumemo život i ljude. I tako nastaju različite teškoće u životu.. Pročitajte znakove koji otkrivaju da vibrirate visokom frekvencijom:


1. Jedva čekate da se probudite i krenete u novi dan Kada imate visoku vibraciju, život je uzbudljiv i puni ste energije. Dobro spavate, budite se naspavani i odmorni i nadahnuti novim danom. 2. Zdravi ste Telo koje je napojeno visokim vibracijama snažno je i zdravo.

Teže se razbolite, a i um je pozitivno usmeren. Imuni sistem je snažan. Kad se razbolite, brzo ozdravite. Prirodno težite zdravom načinu života, izbegavate štetne uticaje iz okoline, nezdravu hranu i brzo "razgrađujete" loše uticaje stresa i emocionalnih trauma.



3. Komunicirate jasno i razumljivo Sa lakoćom se izražavate i govorite ono što mislite i osećate. 4. Imate finansijski temelj Kada delujete na višim vibracijama, odbacujete ograničavajuće obrasce, lakše manifestujete i ostvarujete obilje u životu, zato imate onoliko novca koliko vam je potrebno za život.

5. Privlačite čudesne ljude u svoj život U svemiru vlada zakon rezonancije prema kojem slično privlači slično. Ako delujete na visokim frekvencijama, privlačite u svoj život ljude "na istoj talasnoj dužini". Ako ste iskreni prema sebi i drugima, takve ćete i ljude privući u svoj život.



6. Živite u skladu sa vremenom Niste rob očekivanja ni zarobljenik predviđanja kakve bi stvari morale biti. Znate da surfujete na talasima života i prihvatite ono što dolazi. Svesni ste da život nisu naša ograničena očekivanja.

7. Intuicija vam je dobra Znate gde da idete i šta da činite. Imate oštro oko, jasan sluh i osećaj i znate da sledite svoje vodstvo. 8. Dobro izgledate Kada imate visoku vibraciju, ljubav i poštovanje prema sebi i drugima, vidi se i spolja.

Pokreće Blogger.