Astrolozi izdvajaju znakove Zodijaka koji bi mogli pronaći veliku ljubav u 2020. godini

Izdvajamo četiri horoskopska znaka koji će pronaći ljubav u novoj godini.


OVAN Ovan će nekoga upoznati u novoj godini, ali samo ako je voljan usporiti i voditi duboke razgovore. Otprilike oko 3. siječnja, Mjesec prolazi kroz Ovna. To je prilika 'teškim' Ovnovima da omekšaju, otvore svoje srce i pokažu ranjivost. Ovan obično juri kroz život i usredotočuje se na vlastite ciljeve i dnevni red.

Rijetko usporavaju dovoljno dugo da bi pronašli partnera ili razmišljali o sigurnosti. Trebaju izaći iz svoje komfor zone i otvoriti se nekome tko pokazuje interes za njih. Ako inače izbjegavaju voditi teške razgovore, mogli bi se iznenaditi vezom koju će uspostaviti. Naime, s novim partnerom će jako otvoreno pričati i lako ga upoznati.



DJEVICA Zahvaljujući Jupiteru, Djevice će imati više sreće u pronalaženju odnosa u novoj godini. Osim toga, čeka ih i puno zabave. Pronalazak partnera mogao bi im biti jednako jednostavan kao i započinjanje razgovora sa strancem. Dodatno će pripomoći razvoju situacije, ako izađu iz svoje komfor zone.

Ako lako uđu u novu vezu, ne smiju misliti da će zauvijek trajati. Moraju biti oprezni da se ne bi previše ponadali i dali previše. Ta nova veza najvjerojatnije će biti dobra zabava, a rijetko tko će ući u trajniji odnos. Za sve što im se dogodi, Djevice bi se trebale samo usredotočiti na zadovoljstvo koje nosi trenutak i veseliti se sljedećima.



STRIJELAC Strijelac će novu godinu započeti sa zabavnom vezom, zahvaljujući Marsu. Već 3. siječnja Mars će ući u znak Strijelca, što će sa sobom donijeti dodatnu vatru, veće uzbuđenje i avanturističku atmosferu. Čekaju ih zanimljive seksi situacije i flertovi.

O njima ovisi kako će se ta veza dalje razvijati. Ako žele da to ostane samo na seksu, tako će i biti, mada postoji šansa da preraste u nešto ozbiljnije. Sve će se svoditi na ono što traže i trud koji su spremni uložiti u održavanje veze. Ako Strijelac to želi učiniti službenim, tako će i biti. Kako god bilo, dobro će se zabaviti.

VODOLOIJE Kad uđemo u 2020. godinu, planet ljubavi, Venera, naći će se točno usred svog tranzita kroz Vodenjaka. To će pripadnike ovog znaka potaknuti da više vole sebe, ali i da se mogu zaljubiti u drugu osobu.

Ovo može biti novo iskustvo za njih, jer oni obično žele raditi sve po svom i rijetko razvijaju vezu. Ali ako je trajan odnos ono što žele, lako će ga ostvariti u ovoj godini. Sve što trebaju napraviti je shvatiti da trebaju pustiti ljude u svoj život. To možda može biti teško, ali će na kraju biti jako sretni.

24sata.hr

Pokreće Blogger.