Kako stare: Strijelci se trude ne primjećivati starost - Ovnovi ignoriraju svoje godine

Vage brinu o svom izgledu, pomlađuju se - Ovnovi ignoriraju svoje godine


OVAN Ovnovi ignoriraju svoje godine, žive u sadašnjem trenutku, bodri su i mladi do kraja života. U 60-oj nose „kožnu jaknu“ i ispoljavaju toliko energije, o čemu neki dvadesetogodišnjaci ne mogu ni sanjati. prenosi uspesnazena

BIK Bikovi vole malo više pojesti pa zato s godinama mogu dobiti na kilaži. Nisu gipki ni fizički, ni psihički, ali su izdržljivi i žive dugo. BLIZANCI Blizanci još u mladosti zadaju sebi ciljeve i dolaze do njih. Čak i u kasnim godinama nastavljaju raditi, napredovati i razvijati se.



RAK Rakovi se dijele na dva tipa: onaj koji nikada ne stari i onaj koji u starosti podsjeća na majku Terezu. Traže poštovanje, postaju prave babe i djede. LAV Lavovi su staloženi i zaštitnički nastrojeni. U starosti su već iskusni ljudi, spokojni su, žele biti autoritet i uzor mnogima.

DJEVICA Djevice počinju negativno prihvaćaju svijet oko sebe s godinama. Kritične su, nastoje ostati u formi, brinu o zdravlju, teže savršenstvu u svemu. U starosti su stroge, pametne i njegovane dame i gospoda.



VAGA Vage brinu o svom izgledu, pomlađuju se i umišljaju da izgledaju mlađe, nego što to jesu. ŠKORPIJA Škorpioni su važni i ugledni. Misle za sebe da su filozofi, da su mudri, ali su previše skoncentrirani na svoje ciljeve i uvjerenja. Tvrdoglavi su i nametljivi.

STRIJELAC Strijelci se trude ne primjećivati starost i očekuju komplimente za izgled. Privlačnost i erotičnost zadrže i do pozne starosti. JARAC Jarac se rađa kao „mali starac“, mudar je i ozbiljan, odgovoran i spokojan. A onda s godinama postane veseo i djetinjast.

VODOLIJA Vodenjaci su neobično ozbiljni. S godinama mogu postati ekscentrični, ne mare za tuđe mišljenje i nepredvidljivi su. RIBE Ribe se jako plaše starosti, zato stalno podvlače crtu da vide kakav je račun, sumiraju rezultate. Zbog pretjerane brige mogu živjeti kraće, nego što bi inače.

uspesnazena.com

Pokreće Blogger.