Šta bi vas moglo nasmijati: Bikovi će zasjati ako im tepaš - Ribama nova knjiga izmami osmjeh

Bikovi će zasjati ako im tepaš - Ribama nova knjiga izmami osmjeh


OVAN Ovan će se nasmijati od uha do uha kad pobijedi. Igra, izazov, lutrija – glavno je da pošteno pobijedi. Ako netko nepošteno igra, brzo mu prođe volja za smijehom. BIK Bikovi će zasjati ako im tepaš, ugađaš te ako ih maziš i paziš. Milovanje, neki mali znak pažnje s putovanja, večera koju mu skuhaš: to su stvari koje bik voli.

BLIZANCI Blizanci se općenito rado smiju. Međutim, najlakše ćeš ga nasmijati ako ga zaraziš svojim smijehom. Onda više ne može stati… RAK Rak se najradije smije u krugu svoje obitelji i najboljih prijatelja. Ali ono što raka odmah usreći i donese mu osmijeh na lice je dobra glazba.



LAV Lav je sretan i sjaji kad može pokloniti nešto dragoj osobi. Veseli se veselom pogledu svoje drage osobe već pri plaćanju na blagajni. A kad uruči odabrani poklon, osmijeh mu ne silazi s usana. DJEVICA Djevica se sretno nasmije kad može riješiti neki problem na kojem su svi drugi zapeli. Tada je sretna jer je mogla pokazati svoje prave kvalitete.

VAGE Osobe rođene u znaku vage smiju se kao da je netko na njima pritisnuo tipku za smijeh – ako su u centru pažnje. Ali, vage sjaje u još jednoj situaciji: kad nešto naprave da je ljudima oko njih dobro. ŠKORPIONI Škorpion se jako rado i puno smije kad ga netko cijeni i razumije. To su trenuci kad je doista sretan.



STRIJELAC Planiranje izleta ili kraćeg putovanja ili pak sljedeće velike pustolovine: to su stvari koje se sviđaju strijelcima. Već pri samoj pomisli na putovanje počne se smijati. JARAC Jarac je jako sretan kad postigne nešto – nešto što si je jako dugo želio. Ne treba posebne nagrade ili velike govore zbog svog uspjeha – on se jednostavno veseli i ohrabruje se smijehom.

VODOLIJA Kad vodenjak otkrije nešto novo (na primjer neku dobru aplikaciju) onda razvuče osmijeh od uha do uha. Osim toga, ovaj horoskopski znak sretan je kad može biti u prirodi te kad ima vremena za uživanje. RIBE Nova glazba, napeta knjiga ili nešto kreativno: to su stvari koje će ribama izmamiti osmijeh na lice. Osobe rođene u znaku ribe vole nešto kreativno stvarati – tada su uvijek nasmijane.

Pokreće Blogger.